Συμβολική… απεργία από τις διαφημίσεις για τα Jumbo

Λόγω της επαναλειτουργίας εποχικών καταστημάτων – Εχει βγει νοκ – άουτ από τις παραγγελίες η αλυσίδα

Στη διακοπή διαφημιστικού μπάτζετ προχώρησε το Jumbo, μία καθαρά κίνηση συμβολισμού, καθώς από την Δευτέρα ξεκινά η λειτουργία των εποχικών καταστημάτα και προς ώρας η εν λόγω εταιρεία είναι εκτός της σχετικής λίστας.

Σύμφωνα με τις δημόσιες αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδη, και έως ότου υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η δυνατότητα λειτουργίας δίνεται μόνον σε 110 καταστήματα πανελλαδικά, εξαιρώντας τόσο την Jumbo αλλά και την ΙΚΕΑ ακόμα και αν πωλούν εποχικά προϊόντα.

Την ίδια στιγμή η ΕΣΕΕ με χθεσινή της ανακοίνωση έκανε λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό, αν επιτραπεί η πώληση χριστουγεννιάτικων ειδών και από τα σούπερ μάρκετ, όπως έχει μέχρι στιγμής γνωστοποιήσει ο αρμόδιος υπουργός.

Στο μεταξύ, τόσο η Jumbo, όσο και η Μουστάκας αλλά και άλλες αλυσίδες επίπλων και οικιακού εξοπλισμού ενημερώνουν είτε για την αδυναμία παραδόσεων και υποδοχής παραγγελιών, είτε για μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις που ξεπερνούν χρονικάτα όρια του Δεκεμβρίου.

Εχει βγει νοκ – άουτ από τις παραγγελίες η εταιρεία

Τεράστια είναι η ζήτηση από το e-shop των Jumbo την περίοδο του lockdown. Είναι δε μάλιστα τόσες πολλές οι παραγγελίες που η εταιρεία σταματά τη διαδικτυακή πώληση προϊόντων.

Σύμφωνα με το σύντομο μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος των Jumbo, στόχος αυτής της κίνησης είναι να εξυπηρετηθεί απρόσκοπτα ο τεράστιος όγκος παρεγγελιών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Αγαπητοί φίλοι, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών.

Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα που ανήρτησε η εταιρεία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *