Θεσσαλονίκη: 4 κρούσματα κορονοϊού σε εταιρεία στον Λαγκαδά

μετάδοση

Τι αναφέρει ο δήμαρχος Λαγκαδά

Συναγερμός σήμανε από χθες στον Δήμο Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκαν 4 θετικά κρούσματα κορονοϊού σε εταιρεία, που έχει έδρα στην περιοχή.

Οπως αναφέρει ο δήμαρχος Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Ταχματζίδης, «από χτες που έγινε γνωστός ο εντοπισμός τεσσάρων θετικών κρουσμάτων έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση των χώρων της επιχείρησης και έχουν αρχίσει οι ιχνηλατήσεις, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα. Ακολουθούμε όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ πιστά. Δυστυχώς, ο κορoνοϊός είναι εδώ, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεχτικοί, διότι επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς. Να τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα όλοι».

 Πως έγινε ο εντοπισμός:

Εργαζόμενος εμφάνισε συμπτώματα και από τεστ που έκανε βρέθηκε θετικός στον κορoνοϊό. Τα άλλα τρία κρούσματα προέκυψαν από την εξέταση των συναδέλφων του στην εταιρεία. Αν και ήταν ασυμπτωματικοί αποδείχτηκαν θετικοί στον κορoνοϊό.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ξανά πάνω από την Αττική στα νέα κρούσματα κορονοϊού

Τέλος να σημειωθεί πως όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, υποβάλλονται σε τεστ ενώ ιχνηλατούνται και οι επαφές τους εκτός επιχείρησης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *