Θεσσαλονίκη: Αγριο ξύλο μεταξύ αθίγγανων και νεαρών

γυναίκα Σέρρες Αιτωλοακαρνανία ΗΣΑΠ Ιωάννινα πατέρας Χαλκιδική σορός εργατικό ατύχημα Μάλγαρα Θεσσαλονίκη μπαλκόνι κορονοϊού Λάρισα τροχαίο Θεσσαλονίκη κορονοϊό σπίτι πατέρας τροχαίο κορονοϊός αστυνομία μητέρα Εύβοια πατίνι Κρήτη

Τρεις οι τραυματίες

Τρεις οι τραυματίες

Η κατάσταση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης έχει ξεφύγει με τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών να είναι καθημερινό φαινόμενο. Ένα ακόμα αιματηρό σκηνικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην οδό κ. Καραμανλή. Πιο συγκεκριμένα, μια παρατήρηση σε οδηγό που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη ήταν η αφορμή.

Μάλιστα, όταν ο υπάλληλος καταστήματος επέπληξε τον οδηγό γιατί πέρασε με κόκκινο από μια διασταύρωση, εκείνος αντέδρασε με ύβρεις και απειλές. Λίγη ώρα μετά, οι απειλές έγιναν πράξη. Ο αθίγγανος οδηγός κάλεσε ακόμη 11 Ρομά φίλους του και επιτέθηκαν από κοινού στους υπαλλήλους του καταστήματος. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις νεαροί.

Διαβάστε επίσης
Ευρωβουλευτής συμμετείχε σε πάρτι με ναρκωτικά - Τι απαντά ο ίδιος

Τέλος, οι δράστες αφού χτύπησαν με όλη τους τη μανία τα θύματά τους, επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και τράπηκαν σε φυγή πριν την άφιξη της αστυνομίας. Κλιμάκιο του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες στα θύματα, ενώ η περιπολικά ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση τους.