Θεσσαλονίκη: Δύο αστυνομικοί θετικοί στον κορονοϊό

κρατούμενος δολοφονία Ηλεία Θεσσαλονίκη Τσαΐρια Αθήνα Σέρρες Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη αστυνομικός Βούλα Θεσσαλονίκη Κατερίνη αστυνομία τροχαίο, Λέσβο, Σέρρες, Χαλκιδική διαδικτυακές απάτες βιτριόλι email Κιλκίς

Τέθηκαν σε καραντίνα

Δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού υπάρχουν στην αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, οι δυο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη είναι σε διαφορετικές υπηρεσίες και δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δυο κρουσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο αστυνομικοί έλαβαν τα αποτελέσματα και ενημερώθηκαν ότι είναι θετικοί σήμερα το πρωί και τέθηκαν σε καραντίνα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να γίνουν άμεσα τεστ σε όλους τους αστυνομικούς που ήρθαν σε επαφή με τα δυο κρούσματα, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης τους απάντησαν ότι δεν μπορεί να μεταβεί κλιμάκιο στις υπηρεσίες.

«Όταν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα σε αστυνομική υπηρεσία και σου λένε βάση πρωτοκόλλου δεν μπορεί να έρθει κλιμάκιο να κάνει τεστ σε όλο το προσωπικό τότε προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Δύο οι τραυματίες από το τροχαίο στο Δερβένι

Είναι προτιμότερο δηλαδή να βγει η μισή υπηρεσία σε καραντίνα να σταματήσει ουσιαστικά να λειτουργεί το τμήμα και οι άλλοι μισοί που δεν ήρθαν σε επαφή αλλά μπήκαν στο ίδιο περιπολικό ή την ίδια σκοπιά την επόμενη βάρδια να ζουν με την αγωνία γιατί σύμφωνα με το “πρωτόκολλο” δεν δικαιολογεί έλεγχο Και μιλάμε για αστυνομικούς οι οποίοι είναι στην πρώτη γραμμή και έρχονται σε επαφή με χιλιάδες πολίτες καθημερινά.

Μετά ψάχνετε να βρείτε τι φταίει και έχουμε έξαρση κρουσμάτων…. Απλές διαπιστώσεις -Τα πρωτόκολλα δεν έχουμε καμία επαφή με την πραγματικότητα-Οι Αστυνομικοί είναι παιδιά κατώτερου Θεού και πρέπει να πληρώσουν τα Τεστ» έγραψε ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ Θόδωρος Τσαϊρίδης σε δημοσίευση του στο Facebook, σύμφωνα με το makthes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *