Θεσσαλονίκη: Εριξαν μπογιές στα δημαρχεία Θερμαϊκού, Καλαμαριάς και Νεάπολης

Αγνωστοι έριξαν μπογιές έριξαν άγνωστοι, τις πρωινές ώρες σήμερα, στους εξωτερικούς τοίχους των δημαρχείων Θερμαϊκού, Καλαμαριάς και Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

Tα περιστατικά που έγιναν την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη ερευνά η αστυνομία ενώ οι Δήμοι καταδικάζουν τους βανδαλισμούς.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών στην Καλαμαριά. Το βίντεο με τις κινήσεις των ατόμων που πέταξαν τις μπογιές δημοσιοποίησε σήμερα στο facebook ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης.

«Ντροπή μόνο μπορώ να αισθανθώ για αυτούς τους δυο ανθρώπους που στερούνται παιδείας και προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες όπως οι χθεσινοβραδινοί βανδαλισμοί σε τρία δημαρχεία. Ούτε στο παραμικρό δεν σταματάνε την διάθεση μας για προκοπή και προσφορά στον συνάνθρωπο! Τους καταδικάζουμε και προχωράμε…», έγραψε στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Καλαμαριάς.

Διαβάστε επίσης  Καρδίτσα: Εδεσε το σκύλο του στον κοτσαδόρο και τον έσερνε στο δρόμο (ΦΩΤΟ)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *