Θεσσαλονίκη: Ισχυρό πλήγμα το λουκέτο των καταστημάτων τα μεσάνυχτα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη κορονοϊός μπαρ διασκέδαση

Στην κάμερα του Thes.gr μιλούν επιχειρηματίες του χώρου

Σε ισχύ τέθηκαν από σήμερα τα νέα μέτρα σε 15 περιοχές για τον περιορισμό του κορονοϊού. Τα μεσάνυχτα, τα καταστήματα της εστίασης θα κλείσουν, κι ανάμεσα σε αυτές τις περιοχές είναι και η Θεσσαλονίκη.

Για τους επιχειρηματίες της εστίασης στην Θεσσαλονίκη αυτό αποτελεί ακόμη ένα πλήγμα, σε μια χρονιά που άρχισε και εξελίσσεται άσχημα.

Σε λίγη ώρα, εστιατόρια, μπαρ και όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στην κατηγορία αυτή, θα πρέπει να κλείσουν.

Επιχειρηματίες του χώρου μίλησαν στο Thes.gr για τα νέα μέτρα, μετέφεραν την αγωνία τους και τα μηνύματα που λαμβάνουν από την αγορά.

Οπως αναφέρουν, τέτοιου είδους ανακοινώσεις δε βοηθούν την ψυχολογία του κόσμου, που είναι ακόμη πιο επιφυλακτικός. Οπως επισημαίνουν, ούτως ή αλλιώς λειτουργούσαν με όλα τα απαραίτητα μέτρα, αλλά οι έλεγχοι θα έπρεπε να είναι πιο αυστηροί εκεί όπου όντως υπάρχει συνωστισμός και ο κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού είναι μεγαλύτερος.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Λοχίας έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα - Αρνήθηκε να δείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ελπίδα όλων είναι τα έκτακτα μέτρα με τον περιορισμό του ωραρίου να μην συνεχιστούν και μετά την περίοδο των δύο εβδομάδων και να μπορέσουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις επιχειρηματιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *