Θεσσαλονίκη: “Σκούπα” της Αστυνομίας για παράνομους αλλοδαπούς

Ανδρες της αστυνομίας πραγματοποιούν ειδικές δράσεις σε διάφορες περιοχές στη Θεσσαλονίκη για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και την κατ’ επέκταση εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων στη Θεσσαλονίκη προσήχθησαν τρεις αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας συνελήφθη καθώς στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια και

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συστηματικά διενεργούνται ειδικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της πόλης για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και την κατ’ επέκταση εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Διαβάστε επίσης
Καταζητείται ο Στέφανος Χίος για το πρωτοσέλιδο του «Μακελειό»

Στο πλαίσιο αυτό, πρωινές έως μεσημβρινές ώρες χθες (24-02-2021) πραγματοποιήθηκε στοχευμένη δράση από την Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης (Πλατείες Αριστοτέλους, Βλάλη Αγίου Γεωργίου και Αρχαία Αγορά).

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής δράσης:
– ελέγχθηκαν (176) άτομα,
– προσήχθησαν (3) αλλοδαποί, εκ των οποίων (1) συνελήφθη καθώς στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια και
– βεβαιώθηκαν (17) παραβάσεις που αφορούν σε παραβίαση μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *