Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τις σκηνές πανικού σε αστικό λεωφορείο μετά την άγρια συμπλοκή αλλοδαπών (ΒΙΝΤΕΟ)

LEOFOREIA OASTH NEAPOLI THESSALONIKI

Τρομαγμένοι οι επιβάτες δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη

Τρομαγμένοι οι επιβάτες δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη

Σοκ, τρόμος και πανικός από το χθεσινό συμβάν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν αλλοδαποί, πιάστηκαν στα χέρια και έκαναν «γυαλιά – καρφιά» αστικό λεωφορείο, την ώρα που ήταν γεμάτο από κόσμο.

Μια γυναίκα μόλις βγαίνει από το λεωφορείο πέφτει στο πεζοδρόμιο ουρλιάζοντας και όταν σηκώνεται κρατά το κεφάλι της σοκαρισμένη και αμέσως μετά διασχίζει την Εγνατία κάθετα τρέχοντας σε κατάσταση πανικού. Ταυτόχρονα οι νεαροί βγαίνουν από τη μεσαία πόρτα του λεωφορείου που έχει γίνει θρύψαλα και το βάζουν στα πόδια.

Ολα ξεκίνησαν στην οδό Εγνατία, μπροστά στη στάση Κολόμβου… Δύο ομάδες αλλοδαπών ήρθαν στα χέρια, και όταν κάποιοι από τους νεαρούς ανέβηκαν στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ για να διαφύγουν, εκείνοι που τους κυνηγούσαν τους ακολούθησαν και έσπασαν τις πόρτες για να μπουν προκαλώντας πανικό στους επιβάτες.

Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Αλβανός ηθοποιός έπεσε από το μπαλκόνι μετά την σύζυγο του

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στην κάμερα του Open TV: «Καθόμασταν κανονικά. Και απότομα αρχίζουν να σπάνε οι πόρτες με πολλή δύναμη. Μπαίνει ένας μέσα και οι άλλοι απ’έξω έσπαγαν. Σαν βόμβες ήταν, τρομοκρατηθήκαμε». «Τον χάρο με τα μάτια μου είδα, έπαθα τρομάρα», δηλώνει σοκαρισμένη μια δεύτερη αυτόπτης μάρτυρας.

Το λεωφορείο ήταν γεμάτο με κόσμο που έβλεπε τους δράστες να ξεσπούν στο όχημα. Τελικά ο οδηγός μπόρεσε να ανοίξει αρχικά την πίσω πόρτα και στη συνέχεια και τις υπόλοιπες για να κατέβουν οι επιβάτες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Πηγή: opentv
Φωτογραφία αρχείου