Θρίλερ στην Αλόννησο με τον εντοπισμό ανθρώπινου σκελετού

Εχει σχέση με την εξαφάνιση του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη;

Εχει σχέση με την εξαφάνιση του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη;

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο πανέμορφο νησί της Αλόννησου μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου σκελετού, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στη θέση Κάμπος- Βότση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο ανδρών της Αστυνομίας από το Τμήμα της Αλοννήσου προκειμένου να προχωρήσει στην εξέταση του σκελετού. Οπως αναφέρουν, οι ίδιες πάντα πληροφορίες, συνεργείο οικοδομικών εργασιών, προσπάθησε να σκάψει σε σημείο οικοδομής, προκειμένου να δημιουργήσει αποχέτευση και βρέθηκε μπροστά στη δυσάρεστη εικόνα ανεύρεσης του ανθρώπινου σκελετού. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα οστά θα σταλούν για εξέταση και ταυτοποίηση DNA.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο πρόσωπο μπορεί να ανήκει, ενώ θα διερευνηθούν οι περιπτώσεις και των όποιων εξαφανίσεων στο νησί. Οι πλέον πρόσφατες ήταν του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εξαφανίστηκε από το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου 2016, όταν έπεσε στη θάλασσα για μπάνιο και ενός 54χρονου από το Ηράκλειο της Κρήτης, τον Σεπτέμβριο του 2013 που έκανε διακοπές στη Στενή Βάλα.

Διαβάστε επίσης
Τραγικό περιστατικό - Ληστής βασάνισε γυναίκα 100 ετών για να της πάρει ένα παλιό χρηματοκιβώτιο

Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Οι έρευνες επικεντρώνονται περισσότερο στον 54χρονο Κρητικό που εξαφανίστηκε το 2013 στο νησί και λιγότερο στον Γιώργο Καραμιχαηλίδη που εξαφανίστηκε το 2016. Ο 54χρονος εξαφανίστηκε, από φιλικό σπίτι στο οποίο φιλοξενούνταν τον Σεπτέμβριο του 2013, στην περιοχή Στενή Βάλα. Η απουσία του προκάλεσε ανησυχία στους φίλους του, που δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία, ενώ τότε, φέρεται να υπήρξε μαρτυρία ότι ο 54χρονος εθεάθη σε αγροτική περιοχή κοντά στη «Στενή Βάλα» Αλοννήσου. Η περιοχή ερευνήθηκε τότε εξονυχιστικά από εδάφους και από αέρα, όμως δεν εντοπίστηκε ίχνος του εξαφανισμένου.