Θρήνος σε Κοζάνη και Εδεσσα για τους νεκρούς ποδηλάτες

Ηλικίας 24 και 25 ετών – Και οι δύο ήταν αθλητές ποδηλασίας

Ηλικίας 24 και 25 ετών – Και οι δύο ήταν αθλητές ποδηλασίας

Ενα απίστευτο τροχαίο συγκλονίζει την Πτολεμαΐδα. Δύο νέοι άνθρωποι ένας από την Κοζάνη κι ένας από την Εδεσσα έχασαν τη ζωή τους, στο τρομακτικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εορδαία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μια 62χρονη γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «εμβόλισε» ομάδα ποδηλατών.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος. Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε και ένας ακόμα τραυματίας από το τροχαίο, ενώ οι άλλοι δύο ποδηλάτες φέρουν μόνο θλαστικά τραύματα. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και η 62χρονη οδηγός του αυτοκινήτου.

Ποιοι ήταν οι ποδηλάτες που έχασαν τη ζωή τους

Διαβάστε επίσης
Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου που εμβόλισε το «Καλλιστώ»

Ο 25χρονος αθλητής ποδηλασίας Γ. Π., με καταγωγή από το Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων, είναι, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ένας εκ των δυο νεκρών στο τραγικό δυστύχημα. Για αρκετά χρόνια συμμετείχε σε δεκάδες ποδηλατικούς αγώνες, ενώ έχει κερδίσει και τον Ποδηλατικό Γύρο της λίμνης Πολυφύτου.

Η τοπική κοινωνία στο Πλατανόρευμα, αλλά και στα Σέρβια, είναι συγκλονισμένη από την είδηση για το θάνατο του 25χρονου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε φίλους και γνωστούς και σπούδαζε στο ΤΕΙ Φλώρινας.

Αθλητής ποδηλασίας από την Έδεσσα είναι και ο δεύτερος νεκρός στο τροχαίο της Εορδαίας που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον 24χρονο (γεννηθέντα το 1995) Γ. Μ. , από την Έδεσσα, ο οποίος επίσης (όπως και ο 25χρονος) σπούδαζε στη Φλώρινα και είχε πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε ποδηλατικούς αγώνες της ευρύτερης περιοχής, αναφέρει επίσης το kozanimedia.gr.