Θρήνος στην κηδεία του μικρού Γιάννη που πέθανε στον παιδικό σταθμό

Ανείπωτη η τραγωδία

Οδύνη.  Η μοναδική λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει το κλίμα στο οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου η κηδεία του τρίχρονου Γιάννη ο οποίος πέθανε όταν, σύμφωνα με την οικογένειά του, πνίγηκε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, σε παιδικό σταθμό.

Οι καμπάνες χτύπησαν πένθιμα στο κοιμητήριο της περιοχής όπου μεγάλωνε το άτυχο αγόρι, λίγο μετά τις 12:30. Συντετριμμένοι οι περίπου 80 παριστάμενοι έμπαιναν στην εκκλησία για να συλλυπηθούν τους γονείς του παιδιού που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, ενώ τους μοιράζονταν μπομπονιέρες.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: 20 θάνατοι και 323 οι διασωληνωμένοι - 510 τα νέα κρούσματα

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Γιάννη. Κλαίει γοερά δίπλα στο μικρό λευκό φέρετρο, ενώ ο πατέρας του τρίχρονου την κρατά διαρκώς. Όλοι, κρατούν λευκά τριαντάφυλλα.

Υπενθυμίζεται πως το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τον παιδικό σταθμό στο νοσοκομείο Παίδων στις 4 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την οικογένειά του, πνίγηκε με το φαγητό και λόγω αμέλειας του σταθμού, πέθανε. Ο παιδικός σταθμός από την πλευρά του, υποστηρίζει πως δεν υπήρξε πνιγμός, ούτε βρέθηκε οτιδήποτε στους αεραγωγούς του τρίχρονου αγοριού.

Πηγή: www.newsit.gr