Την Πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε η παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά»

0302 koitame mprosta vasilopita

Παράλληλα υιοθετήθηκε το καταστατικό λειτουργίας

Παράλληλα υιοθετήθηκε το καταστατικό λειτουργίας

Με την υιοθέτηση του καταστατικού λειτουργίας ολοκληρώθηκε η πρώτη ολομέλεια της περιφερειακής παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης: “Ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Γιαννούλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και τα μέλη της παράταξης στις τοποθετήσεις τους επαναβεβαίωσαν τους στόχους που τέθηκαν για μία Περιφέρεια με κοινωνικό και αναπτυξιακό ρόλο, δυναμικό παράγοντα οικονομικής συνεργασίας και ανάπτυξης στα Βαλκάνια, που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην τοπική αναπτυξιακή διαδικασία και θα υψώνει τείχη στη ξενοφοβία και τον ρατσισμό.

Στην κατεύθυνση αυτή και με μεγαλύτερη ένταση, με παρεμβάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στα διοικητικά όργανα αλλά κυρίως με δράσεις μέσα στην κοινωνία, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» ενώνει τις δυνάμεις της με τους πολίτες στον αγώνα για μία Περιφέρεια με κοινωνικό πρόσημο, μία Περιφέρεια που πρέπει να υπερβαίνει τα όρια της τυπικής διαχείρισης, ως αυτόνομος και αποκεντρωμένος θεσμός δημοκρατίας.

Της συζήτησης προηγήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με το «φλουρί» να πέφτει στο κομμάτι των αξιών και αρχών της παράταξης, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της ειρήνης.

Μαζί μας στην κοπή της πίτας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Αμανατίδης και Σ. Φάμελλος, ο πρώην βουλευτής Τ. Μηταφίδης και ο ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης”.