Τραγωδία στο Αίγιο: Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες για την ημέρα του δυστυχήματος

Η οικογένεια είχε αποκτήσει το άτυχος βρέφος μετά από 4 εξωσωματικές

Η οικογένεια είχε αποκτήσει το άτυχος βρέφος μετά από 4 εξωσωματικές

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για τον 28χρονο έφεδρο σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού, που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η RealNews, ο 28χρονος ζούσε τη ζωή του στο «κόκκινο» και του άρεσε η ταχύτητα, με το κάμπριο αυτοκίνητό του.

Δύο άνθρωποι γλίτωσαν στο τσακ πριν σκοτώσει την γιαγιά με το εγγόνι

Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, την ημέρα που έγινε το τραγικό δυστύχημα στο Αίγιο, λίγο έλειψε να τραυματιστεί ένα κοριτσάκι 12 χρόνων που περπατούσε στη γειτονιά του.

Η 12χρονη επέστρεφε από τη θάλασσα όταν σε ένα από τα στενά του χωριού Λόγγος, είδε να κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα -άνω των 50χλμ- το αυτοκίνητο του 28χρονου που πριν από λίγα λεπτά, είχε σκοτώσει την γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της!

Η 12χρονη πρόλαβε και κόλλησε σε κάτι συρματοπλέγματα, σε ένα οικόπεδο της περιοχής και κυριολεκτικά γλίτωσε από τους Χάρου τα δόντια…

Η δεύτερη καταγγελία από γυναίκα οδηγό μηχανής

Η οδηγός -τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας- γλίτωσε και εκείνη στο τσακ, λίγο πριν γίνει το μοιραίο συμβάν με την γιαγιά και τον εγγονό της στο Αίγιο.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 27χρονο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συγκεκριμένα, ενώ ο 28χρονος έφευγε από την περιοχή της Παναγοπούλας όπου διασκέδαζε μαζί με την 20χρονη φίλη του, λίγο έλειψε να παρασύρει την οδηγό της μηχανής!

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο 28χρονος έχει εμπλακεί συνολικά σε άλλα τρία τροχαία ατυχήματα πριν σκοτώσει γιαγιά και εγγονό. Τρεις φορές έχει καθίσει στο εδώλιο λόγω του πάθους του με την ταχύτητα. Αν και ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, δηλώνει ότι έχει στα χέρια του τρεις αθωωτικές αποφάσεις και για τις τρεις περιπτώσεις.

Ο αγώνας της οικογένειας μέχρι να αποκτήσει το μωράκι

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οικογένεια που ντύθηκε στα μαύρα μετά την τραγωδία στο Αίγιο, ζει σε ένα μικρό σπίτι, στην άκρη του χωριού Καμάρες. Η μητέρα είχε κάνει 4 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μικρό της αγοράκι. Και τώρα, θρηνεί για το μωράκι της, μόλις 20 μέρες μετά τη βάφτισή του…

Η οικογένεια πάντως, είναι κατηγορηματική: Δεν θα δεχτεί κανένα εξωδικαστικό συμβιβασμό, παρά την επιθυμία που έχει εκδηλώσει ο  δράστης…

Πηγή: RealNews