Τροχαίο ατύχημα στη Βέροια – Το ένα όχημα κατέληξε σε… βιβλιοπωλείο (ΦΩΤΟ)

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή

Μία σΣφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε στη Βέροια, στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (18/1), στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Κονίτσης.

Το ατύχημα συνέβη όταν το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα ΙΧ επιχείρησεη να εξέλθει από την οδό Κονίτσης προς την οδό Βενιζέλου και προσέκρουσε με άλλο όχημα που κινούνταν επί της οδού Βενιζέλου.

Από τη σύγκρουση το πρώτο όχημα, που χτυπήθηκε στη δεξιά πλευρά, προσέκρουσε πάνω στην πρόσοψη βιβλιοπωλείου, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματίσει κάποιο πεζό.

Το έτερο ευτυχές γεγονός, είναι ότι ούτε οι οδηγοί τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ δεν σημειώθηκαν και σοβαρές υλικές ζημιές στο κατάστημα, παρά μόνο σε ένα τμήμα υαλοπίνακα της εισόδου του καταστήματος.

Διαβάστε επίσης
Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Ηλεία

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr το σημείο είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς υπάρχει περιορισμένη ορατότητα σε όσους θέλουν να βγουν από την οδό Κονίτσης προς εκείνη της Βενιζέλου.

Αυτή η περιορισμένη ορατότητα, σε συνδυασμό με ταχύτητες ακόμα και εντός των ορίων (πχ 50 χλμ / ώρα) πολλές φορές οδηγούν σε παρόμοια περιστατικά ή αποφεύγονται ατυχήματα την τελευταία στιγμή.