Βέροια: Αποπειράθηκαν να αρπάξουν 15χρονο – Πως τον έσωσε ο πατέρας του

πάρκινγκ αστυνομικός επίθεση Καβάλα Χαλκιδική Αττική έγκλημα γυναίκα Ηλεία Δάφνη Μενίδι Δράμα primula veris Ξυλούρη Πέλλα Γερμανία ληστεία ΣΚΑΪ Θεσσαλονίκης Κατερίνη Πρέβεζα Μητροπολίτης σούπερ μάρκετ συμπλοκή Ελληνική Αστυνομία Βέροια Ροδόπη Θεσσαλονίκη μετανάστες Ξάνθη απανθρακωμένη Βόλβη αστυνομία τσιγάρα αγνοούμενη Ζωγράφου Αιγάλεω Κιλκίς, συλλήψεις, κορονοϊού, παράτυπων Νεάπολη Λάρισα ένοπλη ληστεία Σέρρες φυτοφάρμακα Εύοσμο Ναύπακτο Πέλλα Εξάρχεια

Δραματικό περιστατικό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας

Δραματικό περιστατικό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας

Το βράδυ του Σαββάτου περίπου στις 22:30 ένα σοκαριστικό συμβάν διαδραματίστηκε στο πάρκο στα Παπάκια της Βέροιας.

Υπήρξε προσπάθεια από αγνώστους να επιτεθούν ή να αρπάξουν έναν νεαρό 15 ετών, ο οποίος το αντιλήφθηκε έγκαιρα και τράπηκε σε φυγή.

Ο πατέρας του εφήβου εντόπισε ένα ύποπτο αυτοκίνητο και το κατήγγειλε αμέσως στην Αστυνομία

Το χρονικό της απόπειρας

Γύρω στις 22.30 δύο νεαροί ηλικίας 15 ετών επέστρεφαν από την σαββατιάτικη βόλτα τους και λίγο μετά το Βήμα του Απ. Παύλου με κατεύθυνση τα Παπάκια χώρισαν για να κατευθύνει ο καθένας στο σπίτι του.

Ο ένας εκ των δύο συνέχισε να περπατά μέσα από το παρκάκι στα Παπάκια με κατεύθυνση την ανηφόρα της οδού Αφροδίτης. Ενώ βρίσκεται όμως μέσα στο παρκάκι ένα λευκό μικρό Ι.Χ., φρενάρησε και σταμάτησε ακριβώς στην βρύση μπροστά στον πρώην Κωσταλάρ, ενώ βγήκαν ταυτόχρονα 3 νεαροί άνδρες από αυτό.

Οι δύο παρέμειναν δίπλα στο αυτοκίνητο και ο ένας άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος του 15χρονου. Ο έφηβος αντιλήφθηκε ότι ο νεαρός ερχόταν προς το μέρος του και ενστικτωδώς σταμάτησε. Τότε ο άγνωστος επιτάχυνε και ο έφηβος κατάλαβε ότι ο άγνωστος κινείται απειλητικά προς το μέρος του.

Άρχισε να τρέχει τρομαγμένος αντίθετα, με κατεύθυνση την πλατεία Ωρολογίου με σκοπό να βρεθεί σε σημείο με κόσμο και φώτα.

Ο έφηβος σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν στην πλατεία Ωρολογίου και κάλεσε αμέσως τους γονείς του και ο πατέρας του έσπευσε αμέσως και τον πήρε με το αυτοκίνητο του.

Διαβάστε επίσης
Lockdown: Συλλήψεις σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα

Ανήσυχος και προβληματισμένος ο πατέρας με το ύποπτο συμβάν άρχισε να τριγυρνά με το αυτοκίνητο για να εντοπίσει το ύποπτο αυτοκίνητο. Μετά από λίγα λεπτά ένα μικρό λευκό Ι.Χ με πινακίδες Θεσσαλονίκης και φιμέ τζάμια και αναμμένη την μηχανή ήταν σταθμευμένο μπροστά στο μανάβικο απέναντι από το πάρκινγκ των λεωφορείων στο Βήμα του Απ. Παύλου.

Ο πατέρας του εφήβου πλεύρισε με το Ι.Χ. του ένα ύποπτο αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto και στάθηκε δίπλα του. Τότε το ύποπτο αυτοκίνητο επιτάχυνε απότομα και έφυγε προς τα Παπάκια. Ο πατέρας ειδοποίησε την Αστυνομία, έδωσε τα στοιχεία του υπόπτου αυτοκινήτου, το οποίο λίγο αργότερα κατέβαινε την Μητροπόλεως και έστριψε στην Ελιάς. Δυστυχώς όμως από εκεί και πέρα χάθηκαν τα ίχνη του και η Αστυνομία δεν μπόρεσε να το εντοπίσει.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις προθέσεις των αγνώστων, αν δηλαδή ήθελαν απλώς να επιτεθούν και να αρπάξουν το κινητό του εφήβου ή είχαν κάτι σχεδιασμένο κάτι χειρότερο, σε κάθε περίπτωση είναι ένα συμβάν που θα πρέπει να αφυπνίσει γονείς και παιδιά και να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Παράλληλα η Αστυνομία με το έστω ελλειπές προσωπικό να περιπολεί πιο τακτικά τις νυχτερινές ώρες σε περιφερειακά σημεία της πόλης.

Πάντως οι καταγγελίες για ανάλογα συμβάντα έχουν πυκνώσει τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: laosnews.gr