Ξάνθη: Δεν θέλουν την Νόβα και την Τσολάκη στο καρναβάλι!

Πολλές οι αντιδράσεις

Πολλές οι αντιδράσεις

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ξάνθη η επιλογή της Ελένης Τσολάκη για την παρουσίαση της επερχόμενης καρναβαλικής παρέλασης, αλλά και εκείνη της Τζούλια Νόβα ως βασίλισσα του καρναβαλιού. Μάλιστα, για το θέμα μίλησαν αποκλειστικά στο «Μεσημέρι #Yes» ο πρώην πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του καρναβαλιού, Πάνος Παπαδόπουλος και ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης. 

Τα προηγούμενα χρόνια είχαν επιλεχθεί κορίτσια από την Ξάνθη για τον ρόλο της βασίλισσας, όμως φέτος ακολουθήθηκε διαφορετικός δρόμος. Το σκεπτικό πίσω από αυτή την ιδέα έχει να κάνει με τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει το καρναβάλι της Ξάνθης εάν στον ρόλο της βασίλισσας επιλεχθεί ένα γνωστό πρόσωπο.

«Το πρόβλημα των κατοίκων της Ξάνθης είναι ότι θέλουν να κάνουν το καρναβάλι βαλκανικό. Θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο με το πατρινό καρναβάλι που εδώ και χρόνια εκλέγουν το δικό τους προϊόν. Τη δική τους βασίλισσα του Καρναβαλιού. Σήμερα, όμως, η δημοτική αρχή αποφάσισε ότι θέλουν τη Τζούλια Νόβα. Χωρίς να ρωτήσει κανέναν» ανάφερε Πάνος Παπαδόπουλος στην εκπομπή του OPEN.

«Με την Ελένη Τσολάκη έχουμε πρόβλημα διότι δημιουργήθηκε πανελλήνια ένα θέμα. Το γνωστό θέμα με τη φοιτήτρια. Έπρεπε και για λόγους πολιτικής ηθικής να αποφύγουν το συγκεκριμένο όνομα, που ταυτίζεται με τη συγκεκριμένη εκπομπή (Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα)» συμπλήρωσε. 

Τέλος, για το συγκεκριμένο θέμα, όμως, τοποθετήθηκε και η Τζούλια Νόβα στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes». «Θα το ήθελα, αλλά δεν ισχύουν όσα γράφονται για τα χρήματα που θα πάρω. Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο μεγάλος ντόρος. Μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό».