Χαλαρά στην παραλία

Ηρθε η άνοιξη, άλλαξε η διάθεση Η Παραλία της Θεσσαλονίκης, τόσο για τους μόνιμους κάτοικους της πόλης, όσο και για τους τουρίστες είναι ίσως ο πιο αγαπημένος προορισμός για την βόλτα και την χαλάρωση. ειδικά τώρα που ο ανοιξιάτικος καιρός προσφέρει πιο ζεστές και φωτεινές ημέρες.  Πολλές φορές έχει ειπωθεί πως η Θεσσαλονίκη είναι μια […]

Ηρθε η άνοιξη, άλλαξε η διάθεση

Η Παραλία της Θεσσαλονίκης, τόσο για τους μόνιμους κάτοικους της πόλης, όσο και για τους τουρίστες είναι ίσως ο πιο αγαπημένος προορισμός για την βόλτα και την χαλάρωση. ειδικά τώρα που ο ανοιξιάτικος καιρός προσφέρει πιο ζεστές και φωτεινές ημέρες.  Πολλές φορές έχει ειπωθεί πως η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που υστερεί σε πράσινο και πάρκα.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και νεαρών για τη χρήση μάσκας

Και αυτό είναι αλήθεια δυστυχώς. Στην παραλία οι λίγοι χώροι πράσινου, γίνονται ευχάριστο σημείο συνάντησης , για χαλάρωση και ξεκούραση!

Καθισμένοι στο γρασίδι μπορείτε να απολαύσετε την θάλασσα και τον ελεύθερο ορίζοντα.  Άνθρωποι όλων των ηλικιών, υπό την σκιά του Λευκού Πύργου, κάθονται στο γρασίδι για να απολαύσουν τις πρώτες ανοιξιάτικες ημέρες, ξεμουδιάζοντας από τη νάρκη του χειμώνα!