Η χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη τη νύχτα (ΒΙΝΤΕΟ)

χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη νύχτα Χριστούγεννα

Η πόλη… έβαλε τα γιορτινά της στη «σκιά» της πανδημίας του κορονοϊού

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τη χριστουγεννιάτικη φορεσιά της και μας θυμίζει πως σε λίγες μέρες έχουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Δέντρα, λαμπιόνια, χριστουγεννιάτικες τριγωνικές αψίδες και στολισμένες βιτρίνες δημιούργησαν στη Θεσσαλονίκη μία εορταστική ατμόσφαιρα και μας μετέφεραν το κλίμα των ημερών, όσο και αν λίγοι είναι οι κάτοικοι που μέχρι στιγμής είδαν από κοντά αυτές τις εικόνες.

χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη νύχτα

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά όχι μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, που ζει στη «σκιά» της πανδημίας του κορονοϊού.

χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη νύχτα

Σε καμία περίπτωση δεν θα χαρούμε με την ψυχή μας την πόλη στολισμένη, δεν θα παρευρεθούμε σε εορταστικές εκδηλώσεις και δεν θα αλλάξουμε το χρόνο μας στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Νέες κινητοποιήσεις για τον Κουφοντίνα (ΦΩΤΟ)

Πολλοί, ούτε καν θα κάνουν τη βόλτα τους στη γιορτινή Θεσσαλονίκη, που φόρεσε μεν τα καλά της, όμως λόγω της καραντίνας δεν μπορούν να την απολαύσουν όπως θέλουν.

Αρκετοί είναι όμως και αυτοί που επιλέγουν να κάνουν την άσκηση τους, περπατώντας στην στολισμένη πόλη και να δουν εικόνες που θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία τους και θα τους γεμίσουν αισιοδοξία και ελπίδα, για μία καλύτερη χρονιά.

χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη νύχτα

Γιατί πρέπει το ποτήρι να το βλέπουμε μισογεμάτο και όχι μισοάδειο!

χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη νύχτα

χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη νύχτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *