Η Διεθνής Εκθεση της Θεσσαλονίκης άνοιξε και πάλι τις πύλες της (ΦΩΤΟ)

85η ΔΕΘ

Γράφει τη δική της ιστορία

Η 85η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης είναι γεγονός, και μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω του Covid, άνοιξε και πάλι τις πύλες της.

Αναμφισβήτητα, η 85η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης, συγκαταλέγεται στις πιο ενδιαφέρουσες διοργανώσεις, στην πολύχρονη ιστορία της και οι λόγοι είναι πολλοί.

85η ΔΕΘ

Αρχικά, πρόκειται για την πρώτη Covid-free Γενική Εμπορική Εκθεση που πραγματοποιείται στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

85η ΔΕΘ

Ως γνωστόν, πέρυσι η ΔΕΘ αναβλήθηκε, κάτι που είχε να συμβεί από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ φέτος, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, πραγματοποιείται με φυσική παρουσία.

85η ΔΕΘ
Ακόμη μία ιδιαιτερότητα της φετινής Εκθεσης στη Θεσσαλονίκη, είναι πως είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

85η ΔΕΘ

Η φετινή διοργάνωση, θα επιδιώξει να συνεισφέρει στον επαναπροσδιορισμό των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας, να τονώσει την ιστορική της μνήμη και να φέρει κοντά τον πολίτη με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογίες, τις καινοτομίες, αλλά και την ελληνική παραγωγή.

85η ΔΕΘ

Είναι γεγονός πως η φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ έχει τα… σημάδια της πανδημίας, όσον αφορά τις συμμετοχές ξένων εκθετών, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα της λείψει τίποτα!

85η ΔΕΘ
Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Επιχειρηματικότητα, στην Καινοτομία, στην Τεχνολογία και στον Πολιτισμό, η 85η ΔΕΘ δείχνει να ξεπερνά τα εμπόδια.

85η ΔΕΘ

Παρούσες στην Εκθεση θα είναι και οι 13 Περιφέρειες της χώρας, οι οποίες θα αναδείξουν την ιστορική τους συνέχεια αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής τους. Οι βασικές εκθεσιακές ενότητες που απαρτίζουν την 85η ΔΕΘ είναι: ΕΛΛΑΔΑ (Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον), ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, AKADEMIA, ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ, E-GAMING.

85η ΔΕΘ

Παράλληλα με το εκθεσιακό γεγονός, θα υλοποιηθεί το Thessaloniki Helexpo Forum 2021, η θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας με τίτλο, «Δημιουργώντας την Επόμενη Μέρα».

85η ΔΕΘ

Το Φόρουμ, θα φιλοξενήσει για 2η συνεχή χρονιά την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία του τόπου, θίγοντας όλα τα κρίσιμα θέματα που έχουν αναδειχθεί μέσα στην πανδημία, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

85η ΔΕΘ

Οσον αφορά την είσοδο στην 85η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης, απαραίτητη είναι η βεβαίωση εμβολιασμού/νόσησης είτε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό, εμβολιασμού ή ανάρρωσης COVID-19. Οι επισκέπτες της 85ης ΔΕΘ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους είτε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας είτε Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με το κατά περίπτωση πιστοποιητικό. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους ανεξαιρέτως, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο εκθεσιακό κέντρο.

85η ΔΕΘ

Οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και υποχρεωτικά συνοδεύονται από ενήλικο άτομο. Οι ανήλικοι που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους προσκομίζουν, εναλλακτικά προς το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest), στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμη και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

85η ΔΕΘ

85η ΔΕΘ

85η ΔΕΘ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.