Ο μαγευτικός μπλε ουρανός στην Αγίας Σοφίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νυχτερινή χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη εντυπωσιάζει Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το εορταστικό κλίμα είναι εμφανές σε αρκετά σημεία στο κέντρο της πόλης. Μπορεί η Πλατεία Αριστοτέλους να είναι το επίκεντρο, αφού εκεί έχει στηθεί το μεγάλο φυσικό έλατο, αλλά το… χρώμα των Χριστουγέννων είναι εμφανές και σε άλλους δρόμους της πόλης. Περπατώντας στις κεντρικές οδούς, ειδικά […]

Η νυχτερινή χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη εντυπωσιάζει

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το εορταστικό κλίμα είναι εμφανές σε αρκετά σημεία στο κέντρο της πόλης. Μπορεί η Πλατεία Αριστοτέλους να είναι το επίκεντρο, αφού εκεί έχει στηθεί το μεγάλο φυσικό έλατο, αλλά το… χρώμα των Χριστουγέννων είναι εμφανές και σε άλλους δρόμους της πόλης.

Περπατώντας στις κεντρικές οδούς, ειδικά τις βραδινές ώρες, τα λαμπιόνια και τα λαμπρά στολίδια δίνουν στους κατοίκους την υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης
Αρωμα Χριστουγέννων στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στον πεζόδρομο της οδού Αγίας Σοφίας, εκεί όπου όταν πέφτει το σκοτάδι ο δρόμος αποκτά έναν υπέροχο μπλε ουρανό. Περπατώντας τις βραδινές ώρες αισθάνεσαι το μαγευτικό χριστουγεννιάτικο πέπλο να σε τυλίγει κι έστω και νοερά να σε μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο.

Μια επίσκεψη στην Αγίας Σοφίας το βράδυ σίγουρα θα σας μαγέψει…