Δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας: Πρόσκληση σε ΓΣ

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 15.00 Το Δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους εκπροσώπους των ΚΟΙΝΣΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 15.00 στο κτίριο Εργάνη, Καραβαγγέλη 1, Συκιές. ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 1. Δημιουργία Ενωσης (προτεινόμενο καταστατικό, αρχικές δηλώσεις συμμετοχής). 2. Συνεργασία με άλλους φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας […]

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 15.00

Το Δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους εκπροσώπους των ΚΟΙΝΣΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 15.00 στο κτίριο Εργάνη, Καραβαγγέλη 1, Συκιές.

ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Δημιουργία Ενωσης (προτεινόμενο καταστατικό, αρχικές δηλώσεις συμμετοχής).
2. Συνεργασία με άλλους φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ)
3. Εγγραφή νέων μελών – ΚΟΙΝΣΕΠ
4. EXPO ΚΑΛΟ στη Θεσσαλονίκη- διοργάνωση- διαθεσιμότητες
5. Συμμετοχή στην Πανελλαδική δικτύωση
6. Δράσεις με τη συνδιοργάνωση του FORUM Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας
7. Ενημέρωση για τις συμπράξεις (Εργαστήρι- πολυχώρος-eshop)
8. Συνάντηση με Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με θέματα: Α. Δυνατότητα παραχώρησης χώρου για το κοινό μας εργαστήρι Β. Παραχώρηση χώρου για τον πολυχώρο-κατάστημα Γ. Παραχώρηση χώρου για την EXPO ΚΑΛΟ Δ. Στήριξη των εκδηλώσεων μας, συνεργασία με τις ΚΟΙΝΣΕΠ κλπ.
9. Συνάντηση με άλλους δημάρχους όμορων Δήμων και Νομών
10. Επίσκεψη στην Πανκρήτια συνεταιριστική τράπεζα για τη δυνατότητα χαμηλότοκου δανεισμού των συμπράξεων μας αλλά και γενικότερα των ΚΟΙΝΣΕΠ.
11. Χρηματοδότηση ΚΟΙΝΣΕΠ

*Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
*ΟΣΕΣ ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ.
* ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΟΙΝΣΕΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. ΟΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.