Ελληνική βιομηχανική κάνναβη από την ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΝΝΑΒΙΟ (BINTEO)

Η παρουσία της στην 1η Εκθεση Κοινωνικής &; Αλληλέγγυας Οικονομίας Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΚΑΝΝΑΒΙΟ είναι ένας συνεταιρισμός για την (κάθετη) παραγωγή, μεταποίηση και τυποποίηση βιολογικών προϊόντων από ελληνική βιομηχανική κάνναβη (Cannabis Sativa L.). Σκοπός του συνεταιρισμού είναι η ανάδειξη, μέσω του συνεργατισμού και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, όλων των δυνατοτήτων αξιοποίησης του φυτού της βιομηχανικής […]

Η παρουσία της στην 1η Εκθεση Κοινωνικής &; Αλληλέγγυας Οικονομίας

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΚΑΝΝΑΒΙΟ είναι ένας συνεταιρισμός για την (κάθετη) παραγωγή, μεταποίηση και τυποποίηση βιολογικών προϊόντων από ελληνική βιομηχανική κάνναβη (Cannabis Sativa L.). Σκοπός του συνεταιρισμού είναι η ανάδειξη, μέσω του συνεργατισμού και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, όλων των δυνατοτήτων αξιοποίησης του φυτού της βιομηχανικής κάνναβης, καθώς και η προώθηση της βιολογικής γεωργίας και της αγρο-οικολογίας. Αποστολή της εταιρείας είναι να παράγει εξαιρετικής ποιότητας βιολογικά προϊόντα και να κάνει την ελληνική βιολογική κάνναβη παγκόσμιο συνώνυμο ποιότητας.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΚΟΙΝΣΕΠ KANNABIO, Μαριλένα Αραμπατζή μιλάει στο Life-Events.gr για τη συμμετοχή τους στην 1η Εκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που διεξάγεται αυτό το τριήμερο (1-3/11) στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.