ΚΟΙΝΣΕΠ Olympus Aroma: Αρωματικά και Φαρμακευτικά φυτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρωμα Ολύμπου στην 1η Εκθεση ΚΑΛΟ στην Τεχνόπολη Ακόμη μία ΚΟΙΝΣΕΠ από τη Βόρεια Ελλάδα που συμμετέχει στην 1η Εκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, που λαμβάνει χώρα αυτό το τριήμερο (1-3/11) στην Τεχνόπολη, είναι η Olympus Aroma. Αποτελείται από μία ομάδα εννιά ατόμων από την ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης και δραστηριοποιείται στην παραγωγή Αρωματικών και […]

Αρωμα Ολύμπου στην 1η Εκθεση ΚΑΛΟ στην Τεχνόπολη

Ακόμη μία ΚΟΙΝΣΕΠ από τη Βόρεια Ελλάδα που συμμετέχει στην 1η Εκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, που λαμβάνει χώρα αυτό το τριήμερο (1-3/11) στην Τεχνόπολη, είναι η Olympus Aroma.
Αποτελείται από μία ομάδα εννιά ατόμων από την ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης και δραστηριοποιείται στην παραγωγή Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, αιθέριων ελαίων καθώς και την παροχή υπηρεσιών συνδυάζοντας τον αγροδιατροφικό τομέα με την ευαισθησία για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την τουριστική ανάπτυξη. Στους βασικούς στόχους της ομάδας- με κέντρο τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά- είναι η αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων, η προβολή και η προστασία των φυσικών πλεονεκτημάτων του Ολύμπου και των Πιερίων και η ανάδειξη της παγκόσμιας μοναδικότητας της περιοχής.
Στην κάμερα του Life-Events.gr μιλάει ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ, Olympus Aroma, Νίκος Ντάλλες…