ΚΟΙΝΣΕΠ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ: Ενας εναλλακτικός Παντοκαφενές

Στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες Κατά την περιήγησή σας στην 1η Εκθεση της Κ.Α.Λ.Ο. στην Τεχνόπολη, θα συναντήσετε έναν διαφορετικό Παντοκαφενέ… Σκοπός της ΚΟΙΝΣΕΠ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ είναι η προώθηση και ανάπτυξη συλλογικών δράσεων, η επιδίωξη του κοινωνικού οφέλους και η προστασία των συλλογικών αγαθών σε τοπικό, περιφερειακό ή και ευρύτερο επίπεδο. Επιδιώκει την κοινωνική ενσωμάτωση ενηλίκων ατόμων […]

Στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες
Κατά την περιήγησή σας στην 1η Εκθεση της Κ.Α.Λ.Ο. στην Τεχνόπολη, θα συναντήσετε έναν διαφορετικό Παντοκαφενέ…
Σκοπός της ΚΟΙΝΣΕΠ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ είναι η προώθηση και ανάπτυξη συλλογικών δράσεων, η επιδίωξη του κοινωνικού οφέλους και η προστασία των συλλογικών αγαθών σε τοπικό, περιφερειακό ή και ευρύτερο επίπεδο.

Επιδιώκει την κοινωνική ενσωμάτωση ενηλίκων ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και την προώθηση τους στην απασχόληση μέσω της λειτουργίας σε παραδοσιακού καφενείου και παντοπωλείου (Παντοκαφενές), επαγγελματικών εργαστηρίων κατασκευής, επισκευής, συντήρησης, εγκατάστασης και διάθεσης ξυλουργικών προϊόντων και τεχνουργημάτων, επιχείρησης διαμόρφωσης και περιποίησης κήπων και καθαρισμού κτιρίων και επιχείρησης παραγωγής αγροτικών προϊόντων, όπως φρούτα, λαχανικά, σπόροι και μανιτάρια.

Η Μαρία Αιμονιώτου, μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ μιλάει στην κάμερα του Life-Events.gr για τον Παντοκαφενέ…