Σε εκδήλωση για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα συμμετέχει η Life Events ΚΟΙΝΣΕΠ

Θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Η εκδήλωση “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” είναι ο νέος θεσμός που διοργανώνει το ka-business.gr στη Θεσσαλονίκη , με στόχο να αναδείξει το άλλο πρόσωπο της οικονομίας.

Άνθρωποι στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας, εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους σε θέματα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης αλλά και ΜΚΟ που ευνοήθηκαν από τη στήριξη που πήραν.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης, από τις 18:00 έως τις 22:00, και θα ολοκληρωθούν με την παράδοση τροφίμων στις ευπαθείς ομάδες.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ενταση στην πολύκροτη δίκη Γραικού

Μοναδική δέσμευση όλων όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση είναι να φέρουν μία σακούλα με τρόφιμα, τα οποία θα παραδοθούν σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Γεγονότα Ζωής Οπτικοακουστικές Υπηρεσίες” Life Events ΚΟΙΝΣΕΠ η οποία θα παρουσιάσει τα βήματα που έχει διανύσει τα χρόνια της λειτουργίας της καθώς και τα επόμενα της σχέδια.

Παράλληλα θα κυκλοφορήσει η έντυπη έκδοση του www.ka-business.gr που θα είναι αφιερωμένη στην Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη και στους Επιχειρηματίες που την στηρίζουν.

Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα εδώ