Σπείρα Γης: Καινοτόμα προϊόντα με ΕΜ και Ατταπουλγίτη

Από τους πρώτους συνεταιρισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, Σπείρα Γης προωθεί έναν οικολογικό και φυσικό τρόπο διαβίωσης υποστηρίζοντας τις καλλιέργειες και διαθέτοντας παράλληλα βιώσιμες προτάσεις για τις αστικές περιοχές. Το βασικό μέσον της Σπείρας Γης είναι οι Ενεργοί Μικροοργανισμοί, μια καινοτόμα 100% φυσική και οικολογική τεχνολογία με απίστευτο ευρύ φάσμα εφαρμογών: γεωργία, […]

Από τους πρώτους συνεταιρισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, Σπείρα Γης προωθεί έναν οικολογικό και φυσικό τρόπο διαβίωσης υποστηρίζοντας τις καλλιέργειες και διαθέτοντας παράλληλα βιώσιμες προτάσεις για τις αστικές περιοχές.

Το βασικό μέσον της Σπείρας Γης είναι οι Ενεργοί Μικροοργανισμοί, μια καινοτόμα 100% φυσική και οικολογική τεχνολογία με απίστευτο ευρύ φάσμα εφαρμογών: γεωργία, κτηνοτροφία, πτηνοτροφία, μελισσοκομία, υγρά περιβάλλοντα, λύματα, ανθρώπινη υγεία και υγιεινή. Το δεύτερο καινοτόμο προϊόν της είναι ο Ατταπουλγίτης, ένα ελληνικό φυσικό ορυκτό που ενεργεί δραστικά ρυθμίζοντας την υγρασία και τα ιχνοστοιχεία του εδάφους, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τις ασθένειες με εφαρμογές τόσο στην κτηνοτροφία όσο και στη γεωργία.

Η Σπείρα Γης συμμετέχει στην 1η Εκθεση της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που φιλοξενείται το τελευταίο τριήμερο (1-3/11) στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Σήμερα, τελευταία μέρα, μπορείτε να επισκεφθείτε το περίπτερό της και να ενημερωθείτε.

Η Πόπη Σουρμαΐδου μιλάει στην κάμερα του Life-Events.gr και μας συστήνει την ΚΟΙΝΣΕΠ Σπείρα Γης…