Στήριξη των Κοινωνικών Επιχειρήσεων μέσα από το SEE GR (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα Στο Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας Εργάνη πραγματοποιήθηκε χθες ενημερωτική συνάντηση επιχειρήσεων-μελών με βασικό θέμα τα χρηματοδοτικά προγράμματα των Κοινωνικών Επιχειρήσεων. Εμπειρα στελέχη ενημέρωσαν για το έργο SEE GR που αφορά την κοινωνική χρηματοδότηση. Ο Βασίλης Μπέλλης, Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακής Καρδίτσας, ανέλυσε το πρόγραμμα και απάντησε στις ερωτήσεις των […]

Ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα

Στο Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας Εργάνη πραγματοποιήθηκε χθες ενημερωτική συνάντηση επιχειρήσεων-μελών με βασικό θέμα τα χρηματοδοτικά προγράμματα των Κοινωνικών Επιχειρήσεων.

Εμπειρα στελέχη ενημέρωσαν για το έργο SEE GR που αφορά την κοινωνική χρηματοδότηση. Ο Βασίλης Μπέλλης, Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακής Καρδίτσας, ανέλυσε το πρόγραμμα και απάντησε στις ερωτήσεις των επιχειρήσεων.

Η πρόσβαση στη χρηματοδότηση είναι ένα βασικό ζητούμενο των Κοινωνικών Επιχειρήσεων που έχουν ως στόχο τη μείωση της ανεργίας μέσα από υπηρεσίες και προϊόντα που τα ίδια τα μέλη τους προσφέρουν και δημιουργούν.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Βασίλης Μπέλλης, αναλύει στο Life-Events.gr το νέο εργαλείο για τη χρηματοδότηση των Κοινωνικών Επιχειρήσεων…