Συνεχίζεται η Διαδικτυακή Εβδομάδα Κ.ΑΛ.Ο

Τα 11 Κέντρα Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) οργανώνουν και προσκαλούν όλους όσους ενδιαφέρονται για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία στη διαδικτυακή «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας».

Η εκδήλωση που ξεκίνησε στις 29 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως 3 τις Απριλίου 2021, περιλαμβάνει επικοινωνία, εργαστήρια και παρουσιάσεις, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι άνθρωποι των εγχειρημάτων Κ.ΑΛ.Ο. από όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά τρεις ζώνες:

Πρωί: ανοικτή επικοινωνία με τα στελέχη από τα Κέντρα Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο.

Μεσημέρι: εργαστήρια εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης για άτομα που ενδιαφέρονται για την Κ.ΑΛ.Ο. και για άτομα που συμμετέχουν σε φορείς Κ.ΑΛ.Ο.

Απόγευμα: παρουσιάσεις φορέων Κ.ΑΛ.Ο. ανά τομέα δραστηριότητας.

Για λόγους τεκμηρίωσης θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή ξεχωριστά για κάθε εργαστήριο / εκδήλωση που σας ενδιαφέρει. Για την σύνδεση με τα στελέχη των κέντρων στήριξης στην πρωϊνή ζώνη δεν χρειάζεται να δηλώστε συμμετοχή, απλά πατήστε το κουμπί την εκάστοτε ημέρα και ώρα.

Την τελευταία μέρα (6η) θα γίνει συζήτηση για τις δημόσιες πολιτικές στο χώρο της Κ.ΑΛ.Ο.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης και να ενημερωθείτε για τον τρόπο που μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτή πατήστε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.