“Η ζωή βελτιώνεται, όσο βελτιώνεσαι εσύ”: Βιωματικά εργαστήρια από τη “Δια Βίου Ανέλιξη”

Τα εργαστήρια αρχίζουν στις 17 Νοεμβρίου Ζούμε στην εποχή όπου ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται να διαθέτει ή / και να καλλιεργήσει γνωστικές, αλλά και κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική και προσωπική του ανάπτυξη και ταυτόχρονα συμβάλουν στην επιβίωση του σε έναν κόσμο που αλλάζει με εκρηκτικούς ρυθμούς. Η “Δια Βίου […]

Τα εργαστήρια αρχίζουν στις 17 Νοεμβρίου

Ζούμε στην εποχή όπου ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται να διαθέτει ή / και να καλλιεργήσει γνωστικές, αλλά και κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική και προσωπική του ανάπτυξη και ταυτόχρονα συμβάλουν στην επιβίωση του σε έναν κόσμο που αλλάζει με εκρηκτικούς ρυθμούς.

Η “Δια Βίου Ανέλιξη” σε συνεργασία με τον “Αναπτυξιακό Σύλλογο Νέων Επιβατών Θερμαϊκού” οργανώνουν 5 δίωρα βιωματικά εργαστήρια, με θέμα “Η ζωή βελτιώνεται, όσο βελτιώνεσαι εσύ”, όπου με τον συντονισμό έμπειρου ψυχολόγου συζητώντας όλοι μαζί ή σε μικρές ομάδες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να ζήσουν νέες εμπειρίες, να εφαρμόσουν εργαλεία και τεχνικές, να μάθουν από προηγούμενα λάθη τους, να ανακαλύψουν νέους δρόμους, να ενδυναμώσουν και τελικά να πετυχαίνουν τους στόχους τους.
Οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα έχουν την ευκαιρία (ενδεικτικά) :

να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα
να ανακαλύψουν τρόπους που σχετίζονται με τους άλλους – δημιουργώντας δεσμούς
να εντοπίσουν δυσκολίες / εμπόδια στη δημιουργία δεσμών στο χώρο εργασίας ή το φιλικό χώρο
να έρθουν σε επαφή με το δυσκολεμένο εαυτό
να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος τους
να ονειρευτούν το μέλλον του και να προβληματιστούν γύρω για το πώς θα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους

Διαβάστε επίσης
ΚΟΙΝΣΕΠ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ: Ενας εναλλακτικός Παντοκαφενές

Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 19.00 – 21.00 και θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Παρασκευή, δηλαδή (17/11/17, 1/12/17, 15/12/17, 12/1/18, 26/1/18).
Το σεμινάριο θα συντονίσει η Βάσω Ασκητοπούλου (Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, MSc Κοινωνικής Ψυχιατρικής, MEd Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης).
Κόστος συμμετοχής : 5 ευρώ / εργαστήριο, από τα οποία απαιτείται προκαταβολή με τη δήλωση συμμετοχής 15 ευρώ και εξόφληση στην 3 συνάντηση.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε :

Αναπτυξιακός Σύλλογος : κ. Καλαμβοκίδου, κιν. 6972330307
Δια Βίου Ανέλιξη : κ. Ασκητοπούλου, κιν. 6982 198352