4 συλλήψεις δραστών στην Κεντρική Μακεδονία

Τέσσερις δράστες, για διαφορετικά αδικήματα συνέλαβαν οι αρχές στην Κεντρική Μακεδονία.

Συνελήφθησαν προχθές (29 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 2 ημεδαποί άνδρες, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 22,1 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του ενός συλληφθέντα.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Εδεσσας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπής γυναίκας, που όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (29 Ιουλίου 2021) το πρωί αφαίρεσε από τον λαιμό ηλικιωμένης γυναίκας στην Έδεσσα μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, αξίας περίπου 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Η προαναφερόμενη γυναίκα εντοπίστηκε χθες (30 Ιουλίου 2021) το πρωί στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και συνελήφθη. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εδεσσας.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον προηγούμενο μήνα διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και προσωπικά έγγραφα του παθόντα.

Διαβάστε επίσης  Τι συνέβη με το θάνατο του φαντάρου στη Ρω - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *