400 άτομα διασκέδαζαν εκτός ωραρίου σε μαγαζί στο Μπουρνάζι

Οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ήταν εντατικοί. Σε πολλές περιπτώσεις η μουσική δεν σταμάτησε και οι πελάτες δεν έφυγαν στις 2, σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένα κλαμπ στο Μπουρνάζι όπου 400 άτομα διασκέδαζαν με τη μουσική στη διαπασών.

Σύμφωνα με το Mega, έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας στο Μπουρνάζι, διαπιστώθηκε ότι νυχτερινό μαγαζί λειτουργούσε κανονικά με μουσική πέρα του προβλεπόμενου ωραρίου. Η ώρα ήταν 2:30 τα ξημερώματα, η μουσική έπαιζε στο τέρμα και ο κόσμος έμπαινε κανονικά για να διασκεδάσει…

Στο σημείο έφτασαν πάνω από 10 περιπολικά και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στο μαγαζί, οι υπεύθυνοι έκλεισαν τις πόρτες. Έπειτα από τουλάχιστον μισή ώρα διαπραγματεύσεων, τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία που άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Στο μαγαζί υπήρχαν τουλάχιστον 400 άτομα ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να κόψουν μόνο 50 πρόστιμα, καθώς κάποια στιγμή επικράτησε ένταση, που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει ακόμα και… διμοιρία ΜΑΤ!

Στο μαγαζί επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και λουκέτο δεκαπέντε ημερών, ενώ συνελήφθη και ο υπεύθυνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω κλαμπ στο Μπουρνάζι δεν είναι η πρώτη φόρα που επιχειρεί να παρακάμψει τα μέτρα για τον κορονοϊό καθώς έχει λειτουργήσει παράνομα και σε άλλα lockdown.

* Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *