Αμπελόκηποι: Αρνητικά όλα τα rapid test του ΕΕΘ

Με 120 αρνητικά τεστ ολοκληρώθηκε η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στους Αμπελόκηπους.

Ηταν η ένατη δράση μετά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, τη Θέρμη, τη Σίνδο, το Λαγκαδά, την Καλαμαριά, τον Εύοσμο, το Ωραιόκαστρο, την Περαία, ενώ επόμενος σταθμός της θα είναι η Χαλάστρα, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για δωρεάν τεστ άμεσης διάγνωσης αντιγόνου του κορονοϊού, που «τρέχει» με πρωτοβουλία του ΕΕΘ, σε συνεργασία με τους δήμους και τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους αλλά και τη συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης τόνισε ότι με τη δράση αυτή το Επιμελητήριο παρέχει μία σημαντική δωρεάν υπηρεσία στα μέλη του, υπηρεσία που είναι πολύτιμη, αυτή τη δύσκολη συγκυρία της Πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Αμελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου από την πλευρά του ευχαρίστησε το ΕΕΘ για την δράση, σημειώνοντας ότι μόλις υποβλήθηκε η πρόταση από τον τοπικό εμπορικό σύλλογο για τη φιλοξενία της δράσης στην περιοχή, ο Δήμος παραχώρησε αμέσως όλες τις διευκολύνσεις προκειμένου να υλοποιηθεί απρόσκοπτα.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων, Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αμπελοκήπων- Μενεμένης Σαράντης Θεοδοσιάδης σημείωσε ότι με τη δράση αυτή στέλνεται το μήνυμα ότι οι επαγγελματίες προσέχουν και τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής, ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους καταναλωτές.

Η Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη, σε δηλώσεις της ευχαρίστησε θερμά το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που διαθέτει κλιμάκιο ειδικά εκπαιδευμένων νοσηλευτριών αλλά και εθελοντές για να τρέξει άψογα η διαδικασία.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης, στις δικές του δηλώσεις εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του Επιμελητηρίου γιατί βγήκαν αρνητικά όλα τα τεστ που έγιναν στις δράσεις «Επιχειρώ με Ασφάλεια», τα οποία υπολογίζεται να φτάσουν τα 1.000!

«Με τη δράση αυτή αποδεικνύουμε ότι οι επαγγελματίες είμαστε “Covid-Free”, συνεπώς οι καταναλωτές μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς όταν συναλλάσσονται μαζί μας», πρόσθεσε ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΘ Κων. Ιακώβου.

Στη δράση παρέστη το μέλος της ΔΕ Κ. Μερελής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *