«Αδειάζουν» τον λυράρη που κατηγορείται ότι βίαζε κι εξέδιδε 11χρονο

αστυνομία Πέλλα Κιλκίς Χαλκιδική

Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις η οικογένεια του ανήλικου

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο 66χρονος λυράρης, που πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, κατηγορούμενος για βιασμό ενός 11χρονου, καθώς ακόμα και φίλοι του τον «αδειάζουν».

Στενή οικογενειακή φίλη του λυράρη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega για τον 66χρονο, χαρακτηρίζοντάς τον «ανθρωπόμορφο τέρας». «Εγώ κατηγορώ τους συγγενείς που δεν μιλάνε και δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι. Πραγματικά δεν ξέρω τι ανθρωπόμορφο τέρας είναι ένας άνθρωπος που δείχνει ότι είναι καλός», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν ήσυχος. Δεν πηγαίνει το μυαλό κάποιου σε κάτι τέτοιο κανενός μας. Έχουμε πάθει όλοι σοκ όντως πραγματικό σοκ. Σαν καλλιτέχνης δεν είναι και ο σούπερ καλλιτέχνης. Έπαιζε εκεί τώρα μία λύρα. Αυτό που λέμε όλοι, ότι δεν το πιστεύουμε. Όχι ότι δεν το πιστεύουμε, γιατί για να τον έχουν μέσα κάτι έχει γίνει. Αλλά δεν μπορούμε να το φανταστούμε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο».

«Καμία οικογένεια να μην νιώσει τον πόνο που νιώθουμε»

Η οικογένεια του ανήλικου αγοριού σχολίασε στην ίδια εκπομπή του Mega τις τελευταίες εξελίξεις: «Η απόφαση της δικαιοσύνης για προφυλάκιση του 66χρονου είναι για μας και το παιδί μας μία πρώτη δικαίωση. Ο γιος μου επιτέλους νιώθει ασφαλής τώρα που ο κατηγορούμενος είναι στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από 32χρονο άνδρα σε φεστιβάλ

Ελπίζουμε καμία οικογένεια να μην νιώσει τον πόνο που νιώθουμε για όσα εφιαλτικά έζησε το παιδί μας. Και κάνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να το καταγγείλει στις αρχές. Σας ευχαριστούμε όλους για το ειλικρινές ενδιαφέρον σας».