Αεροδρόμιο Ιωαννίνων : Θερμό καλωσόρισμα για την πρώτη πτήση charter της σεζόν (ΦΩΤΟ)

Αεροδρόμιο Ιωαννίνων

Η Ένωση Ξενοδόχων υπενθυμίζει τη μεγάλη σημασία των πτήσεων

Ένα θερμό καλωσόρισμα επιφύλασσε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον αερολιμένα Ιωαννίνων, για την πρώτη πτήση charter της εαρινής σεζόν, που έφτασε σήμερα το μεσημέρι στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Αυτή τη χρονιά «ποδαρικό» έκανε η σουηδική αεροπορική εταιρεία Novair, φέρνοντας τους πρώτους επισκέπτες από τη Στοκχόλμη. Οι πτήσεις της θα εκτελούνται για λογαριασμό του τουριστικού κολοσσού «Apollo», που δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο τα τελευταία πέντε χρόνια φέρνοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών στην Ήπειρο.

Στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου τους υποδέχτηκαν ο αερολιμενάρχης Ιωαννίνων, οι εκπρόσωποι του τουριστικού γραφείου, το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το Chef΄s Club Ηπείρου και ο πολιτιστικός σύλλογος «Epirus Folk Art».

Οι πρώτοι ταξιδιώτες έλαβαν πληροφοριακό υλικό του προορισμού και πήραν μια γεύση της τοπικής κουζίνας, με εδέσματα και αναψυκτικά, ως καλωσόρισμα και ως ένα «ευχαριστώ» για την επιλογή τους να ταξιδέψουν προς το αεροδρόμιό μας.

Η Ένωση Ξενοδόχων υπενθυμίζει τη μεγάλη σημασία των πτήσεων charter για την παρουσία του αεροδρομίου στον διεθνή αεροπορικό χάρτη. Επιπλέον, επισημαίνει πως η σύνδεση της πόλης μας με διεθνείς προορισμούς μέσω των εταιρειών χαμηλού κόστους μπορεί να φέρει πολλαπλάσια οφέλη στον τόπο.

Διαβάστε επίσης  Στο χειρουργείο ο 12χρονος μετά τον ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στα Ιωάννινα

Τέλος, επιδιώκει την ένταξη της αεροπορικής σύνδεσης Ιωάννινα – Ηράκλειο στις άγονες αεροπορικές γραμμές, καθότι αυτή η σύνδεση εκτιμάται πως θα ανοίξει νέους δρόμους για το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Αεροδρόμιο Ιωαννίνων

Ευχαριστεί για την υποστήριξη :

● Tην εταιρία ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Δ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΕ.
● Την εταιρία Cava 800
● Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τον σεφ κ.Αδάμο Δότσιο
● Την εταιρία Care and Tourism και την κα Ασπασία Πανδή
● Τα ΜΜΕ της περιοχής μας
● Τον ειδικό σύμβουλο επί αεροπορικών θεμάτων κ.Ευθύμιο Σέρμπη
● Tο Radio DeeJay και τον κ.Χάρη Τσίτο
● Την εταιρία παροχής εξοπλισμού του κ.Θεόδωρου Κολόκα
● Την εταιρία ηχητικών συστημάτων του κ.Λευτέρη Τζοβάρα
● Την εταιρία παροχής πάγου του κ.Πανταζή
● Την ξεναγό κα Κατερίνα Ιωαννίδου
● Τον φωτογράφο κ. Νικόλαο Τσιλίκη