Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες – Οι απίστευτοι διάλογοι

Η είδηση της σύλληψης από την ΕΥΠ δύο ατόμων, πακιστανικής καταγωγής, που φέρεται να σχεδίαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ελλάδα, προκάλεσε αναστάτωση όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών.

Οι διάλογοί τους, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν πως στόχος τους ήταν η μαζική δολοφονία αθώων πολιτών σε γνωστό εστιατόριο στου Ψυρρή.

Δείτε ένα απόσπασμα από διάλογο

Χαϊντέρ: «Θέλω την επίθεση σε κεντρικό σημείο με τουλάχιστον 40-50 άτομα».
30χρονος: «Στο εστιατόριο μπορεί να το κάνεις και με μπουκάλες μπείτε 2-3 άτομα στην κουζίνα και βάλτε φωτιά να ξεκινήσει από κει όταν βρείτε ευκαιρία».
Χαϊντέρ: «Εγώ θέλω τουλάχιστον να αξίζουν τα χρήματα και θέλω ή στο χώρο ή σε κεντρικό σημείο που θα είναι τουλάχιστον 40 – 50 άτομα.
30χρονος: «Γι’ αυτό σου είπα να κανονίσεις είτε ένα άτομο, είτε δυο, είτε τρία και πες τους το έξω από τα δόντια για το κάθε κεφάλι η αμοιβή είναι και για αυτούς 50 Λακ. Να γίνει η δουλειά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν περιθώριο το κατάλαβες;»
Χαϊντέρ: «Θα γίνει σου το υπόσχομαι και από τον κάθε τραυματία και νεκρό θα σου στείλω φωτογραφίες και βίντεο».
30χρονος: « Ό,τι πληγή ή τραύμα υπάρχει να φαίνεται καθαρά στο βίντεο και τις φωτογραφίες».

Ποιοι είναι οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες

Νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης, κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες των δύο Πακιστανών που συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία με τις κατηγορίες της συγκρότησης και ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία φέρεται να σχεδίαζε χτύπημα σε εστιατόριο, ισραηλινών συμφερόντων στην περιοχή του Ψυρρή.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σε φαρμακεία - Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον 27χρονο Χαϊντέρ, που διέμενε στη Ζάκυνθο, και τον 29χρονο Σάκι, που ζούσε στη Σπάρτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χαϊντέρ φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο, συντονίζοντας την ομάδα που αποτελούνταν από τον 29χρονο και άλλα τρία άτομα.

Οι δύο Πακιστανοί βρίσκονταν παράνομα στη χώρα τέσσερα και πέντε χρόνια, αντίστοιχα. Οι δύο συλληφθέντες ζούσαν στην επαρχία, απασχολούμενοι σε αγροτικές και οικοδομικές εργασίες, ενώ έρχονταν στην Αθήνα, όταν αυτό απαιτούνταν, διαμένοντας σε καταυλισμό στα Λιόσια.

Οι Πακιστανοί τρομοκράτες συνδέονται με την Quds Force (Δύναμη Κουντς), θα λάμβαναν το ποσό των 15.000 με 16.000 ευρώ για κάθε άνθρωπο που θα σκότωναν.

Πηγή: iefimerida.gr