Αυτός είναι ο 31χρονος που βίαζε την 11χρονη κόρη του σε δομή φιλοξενίας της Θήβας (ΦΩΤΟ)

Ασελγούσε σε βάρος και της μικρότερης κόρης του

Στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του 31χρονου Αφγανού που βίαζε την 11χρονη κόρη του και θώπευε την 5χρονη σε δομή φιλοξενίας στη Θήβα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον βιασμό στη Θήβα:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θήβας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη χθες (09-11-2022) από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατόπιν σχετικού Εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Θηβών.

Πρόκειται για τον:

(Επ.) KARIMI (Ον.) ALIJAN του ABDOL HAKIM και της ZARMINE , γεννηθέντα την 01-01-1991 στο Αφγανιστάν:

Θήβα βιασμός 31χρονος

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις:

α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκου,

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από 32χρονο άνδρα σε φεστιβάλ

β) της κατάχρησης ανηλίκου με την μορφή της γενετήσιας πράξης σε βάρος ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα (14) έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση και

γ) της αιμομιξίας – γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22620 – 82185 και 22620 – 82180, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, ήτοι από 15:00 μ.μ. της 09-11-2022 έως 15:00 μ.μ. της 09-07-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο Νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».