Αυτός είναι ο αληθινός σύζυγος της Ρωσίδας κατασκόπου στο Παγκράτι (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα βρίσκονται πλέον τα ψεύτικα στοιχεία και η φωτογραφία του αληθινού συζύγου της Ρωσίδας κατασκόπου, που ζούσε στο Παγκράτι.

Ο σύζυγός της, επίσης Ρώσος πράκτορας, που δρούσε ως «illegal» στην Βραζιλία και παρίστανε τον Περουβιανό, χρησιμοποιούσε το όνομα «Ντάνιελ Κάμπος», ωστόσο τον περασμένο Ιανουάριο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

Τότε έφυγε για να ένα ταξίδι στη Μαλαισία, ωστόσο η σύντροφός του στη Βραζιλία ανησύχησε μιας και απουσίαζε αρκετές ημέρες, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις Αρχές για την εξαφάνισή του.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, στο story που είχε αναρτήσει η σύντροφός του στο Instagram, ανέφερε την εξαφάνισή του και πως είχε χάσει τα ίχνη του από το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης  Βγήκε... βόλτα με σπαθί στο χέρι και τρόμαζε περαστικούς

Ρωσίδα κατάσκοπος Αθήνα σύζυγος Βραζιλία

Η δήλωση της εξαφάνισής του στις Αρχές ήταν και αυτό που, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμανε συναγερμό στις ρωσικές Αρχές, με αποτέλεσμα να τον ανακαλέσουν, υπό τον φόβο να αποκαλυφθεί η δράση του.

Τότε ήταν που ανακάλεσαν και τη Ρωσίδα κατάσκοπο που ζούσε στο Παγκράτι.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε πώς είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του κατασκόπου με το κωδικό όνομα «Ντάνιελ Κάμπος», που είναι ο πραγματικός σύζυγος της κατασκόπου που ζούσε στο Παγκράτι.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως και οι δύο είχαν φροντίσει να βρουν συντρόφους και να κάνουν μία ζωή υπεράνω πάσης υποψίας, ώστε να μην κινήσουν καμία περιέργεια στον κύκλο που είχαν δημιουργήσει.

Πηγή: iefimerida.gr