Αγία Παρασκευή: 17χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού για ένα κινητό και 5 ευρώ

Αγιος Παντελεήμονας απόδραση Κρήτη

“Με έπιασαν και άρχισαν να με βαράνε” δήλωσε το θύμα

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας 17χρονος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (4/8) στην Αγία Παρασκευή, όταν ομάδα αγνώστων του επιτέθηκε, τον ξυλοκόπησε και έπειτα τον λήστεψε.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε ένας 17χρονος στην Αγία Παρασκευή, το βράδυ της Πέμπτης. Οι δράστες, που επέβαιναν σε ένα τζιπ, επιτέθηκαν στον ανήλικο και του άρπαξαν το τσαντάκι που περιείχε πέντε ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι μαρτυρίες για τον άγριο ξυλοδαρμό του, συγκλονίζουν. Ο ίδιος ο 17χρονος περιέγραψε στην ΕΡΤ τι συνέβη. “Ήμουν με δύο φίλους μου και πηγαίναμε από το Μετρό προς την πλατεία, σταμάτησε μπροστά μας ένα αμάξι. Βγήκαν 4-5 άτομα, οι φίλοι μου πρόλαβαν να φύγουνε, αυτοί πιάσανε εμένα και άρχισαν να με βαράνε” δήλωσε ο 17χρονος.

Ο πατέρας του 17χρονου μαθητή περιέγραψε με την σειρά του τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν τον ενημέρωσαν ότι ο γιος του χρειάζεται βοήθεια. “Πρησμένο το πρόσωπό του και έφτυνε αίμα. Κανένας να μη το ζήσει. Αναρρώνουμε σιγά σιγά. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε τα δόντια του” τόνισε.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Καταστηματάρχης "τσάκωσε" διαρρήκτη που μπήκε από τον φωταγωγό

“Είχαν ένα σφυρί λαστιχένιο και ένα κλομπ. Όλα τα χτυπήματα ήταν από τον θώρακα και πάνω. Είχε λιποθυμήσει, του μίλαγαν και δεν θυμόταν τίποτα” λέει ο πατέρας του.

Όταν οι δράστες κατάλαβαν ότι περαστικοί έχουν καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους με σκοπό να τις δώσουν στην Αστυνομία, τότε εκείνοι τις ξήλωσαν και τράπηκαν σε φυγή.

Ο άνθρωπος που έσωσε τον ανήλικο από τα χέρια των ληστών ήταν ένας πολίτης που βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στους δράστες να αφήσουν το θύμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής εξιχνίασαν γρήγορα την υπόθεση συλλαμβάνοντας δύο 17χρονους και ταυτοποιώντας ακόμα δύο, που αναζητούνται.