Αγωνία για την 48χρονη που εξαφανίστηκε από τη Χαλκιδική

Χαλκιδική εξαφάνιση

Η οικογένειά της ανησυχεί για τη ζωή της

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και κάποιο καιρό στο Νεοχώρι Χαλκιδικής για την εξαφάνιση της 48χρονης Παπάγγελου Ειρήνης.

Η Παπάγγελου Ειρήνη αγνοείται από τις 17 Μαρτίου 2023 και το “Χαμόγελο του Παιδιού”, που ενημερώθηκε στις 10 Απριλίου, έχει προχωρήσει στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, χωρίς παρόλα αυτά να υπάρχει κάτι νεότερο για την υπόθεση.

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Η ανάρτηση που εξέδωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού” για την 48χρονη είναι η εξής:

«Σήμερα 5/5/2023, καθώς οι έρευνες για την Παπάγγελου Ειρήνη, 48 ετών, συνεχίζονται και δεν υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με την ενήλικη, η οικογένειά της ανησυχεί ιδιαίτερα και για το λόγο αυτό ζήτησε την αναδημοσίευση των στοιχείων της προκειμένου όλοι μας να βοηθήσουμε στον εντοπισμό της.

Σας υπενθυμίζουνε ότι στις 17/03/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Νεοχωρίου Χαλκιδικής, η Παπάγγελου Ειρήνη, 48 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παπάγγελου Ειρήνης στις 10/04/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση υπάλληλος του δήμου Νέας Προποντίδας που έλεγχε αντιπλημμυρικά έργα

Η Παπάγγελου Ειρήνη έχει ύψος 1,62μ., είναι πολύ αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, μαύρα μποτάκια. Η ενήλικη έχει σημάδια λεύκης στα χέρια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».