Αγωνία για την εξαφάνιση 32χρονης από τα Χανιά

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση της 32χρονης Μαριάννας Ιγγλεζάκη από τα Χανιά.

Για την εξαφάνιση της 32χρονης Μαριάννας Ιγγλεζάκη από τα Χανιά, το «Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ότι τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν στις 12 Αυγούστου από την περιοχή του Βατόλακκου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 21 Αυγούστου και την Τρίτη, 22 του μήνα προχώρησε, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ιγγλεζάκη Μαριάννα έχει ύψος 1.57 μ., έχει κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια κατά την εξαφάνισή της. Έφερε μικρό μπεζ σακίδιο πλάτης και φορούσε γυαλιά οράσεως.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Το 1o Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar από το "Χαμόγελο του Παιδιού" στη ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.