Αγρίνιο: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα

Αγρίνιο: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρα Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου, για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο διαιτητής του αγώνα χρειάστηκε να επέμβει για να σώσει τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews.gr, τα αντανακλαστικά και η αντίληψη του διαιτητή, Κώστα Τσοπλάκου, ήταν ο λόγος που ο Γιάννης Αριστόπουλος των γηπεδούχων έφυγε… όρθιος από το γήπεδο.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του δήμου Αγρινίου, έπεσε άσχημα στο έδαφος και του “γύρισε” η γλώσσα”, αλλά ο Τσοπλάκος έδρασε γρήγορα και κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία το πρόβλημα.

Αγρίνιο: Δείτε τι δήλωσε στο gazzetta.gr o διαιτητής

Ο Τσοπλάκος δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάει έναν άνθρωπο να ξεπεράσει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, καθώς το είχε κάνει και στο οικογενειακό του περιβάλλον, όπως ο ίδιος μας ανέφερε: «Με το που γίνεται αυτό και βλέπω τον παίκτη κάτω, δεν σκέφτηκα πολλά, μόνο πως έπρεπε να κάνω κάτι. Μου είχε τύχει σε οικογενειακό περιβάλλον και πάλι το ίδιο πράγμα έκανα και πήγαν όλα καλά».

«Ήρθε με αγκάλιασε ο παίκτης και μου είπε “ευχαριστώ”»

Όσον αφορά την κατάσταση του Γιάννη Αριστόπουλου και αν μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο διαιτητής του αγώνα είπε: «Ο παίκτης είναι καλά. Δεν το κατάλαβαν πολλοί στο γήπεδο. Μόνο οι παίκτες που ήταν δίπλα. Έπεσε κάτω και μετά από ενάμισι λεπτό βρήκε τις αισθήσεις του. Έτρεξα αμέσως, ήταν δίπλα μου και στα 20 δευτερόλεπτα μπήκε και η γιατρός, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και προλάβαμε να σηκωθεί αμέσως. Μετά έμεινε στον πάγκο και είχε τις αισθήσεις. Μετά το τέλος του αγώνα ήρθε, με πήρε μια αγκαλιά και μου είπε ένα ευχαριστώ».

Τέλος έκλεισε αναφέροντας πως ο ρόλος του διαιτητή δεν είναι μόνο να σφυρίζει τις φάσεις, αλλά συνολικά να προστατεύει το ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα αθλήματα εν προκειμένου: «Όταν είσαι διαιτητής δεν είσαι μόνο να διευθύνεις έναν αγώνα αλλά να είμαστε εκεί να βοηθήσουμε τους παίκτες, να φωνάξουμε αμέσως για πρώτες βοήθειες. Να προστατεύσουμε δηλαδή το ποδόσφαιρο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *