Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες για την αρπαγή βρέφους

μωρό βρέφος παιδί Ισπανία παιδί βαρέλι

Υποστήριξαν πως το πήραν για βόλτα με τη συναίνεση της μητέρας

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω.

Στους κατηγορούμενους για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω επιβλήθηκαν οι δύο περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα (08.08.2022) στο σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω, όταν δύο, παρατηρητικοί δημοτικοί αστυνομικοί τους εντόπισαν με το βρέφος στα χέρια.

Οι δύο άνδρες, 30 και 33 ετών, αρχικά, υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Τότε οι δύο αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν τη μητέρα τηλέφωνο για να έρθει να πάρει το παιδί.

Αμέσως μετά οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω. Εκεί φέρεται να άλλαξαν τα λεγόμενά τους και να υποστήριξαν ότι η μητέρα τούς είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Διαβάστε επίσης  Στο Εφετείο σήμερα (28/3) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι προέβαλαν τέτοιο ισχυρισμό στους αστυνομικούς και επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια κατάθεσή τους στη δικογραφία.

Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της αρπαγής και ισχυρίστηκαν ότι πήραν το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας για να το πάνε βόλτα.