Αίγινα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες της επιχειρηματία που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Αίγινα

Η αστυνομία προχώρησε χθες σε τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση

Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα τραύματα που είχε στο πρόσωπο η επιχειρηματίας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Αίγινα, το 2021 ήρθαν στην δημοσιότητα.

Ειδικότερα, η γυναίκα και ο γιος της δέχτηκαν άγρια επίθεση από άνδρες στο ξενοδοχείο που διατηρούν στην Αίγινα, ενώ η αστυνομία προχώρησε χθες σε τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι οι αλλοδαποί φυσικοί αυτουργοί και ο ηθικός αυτουργός, που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα, που η επιχειρηματίας τον είχε καταγγείλει για ηχορύπανση.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος της μητέρας και του γιου της.

Η επιχειρηματίας, που είχε πολιτευτεί στο παρελθόν, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο “Αττικόν” για περισσότερο από έναν μήνα, ενώ παρέμεινε στην Εντατική για 20 ημέρες.

Διαβάστε επίσης  Μητέρα ερωτοτροπούσε με τον σύντροφό της μπροστά στο ανήλικο παιδί της

Σύμφωνα με τον γιο της, αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα με την υγεία της, έχει απώλεια στην όρασή της και βλάβη στις φωνητικές της χορδές.

Αίγινα

Αίγινα

Πηγή: newsit.gr