Αλεξανδρούπολη: 13 και όχι 12 οι μαχαιριές του 81χρονου στην 73χρονη – Οι τρεις στον λαιμό την αποτελείωσαν

Περιπολικό Αστυνομία

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή που διενέργησε εξέταση στη σορό της 73χρονης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από τον 81χρονο σύζυγό της.

Από την νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο, προέκυψε ότι η γυναίκα δέχθηκε, τελικά, συνολικά 13 μαχαιριές στο σώμα και στον λαιμό της, παρόλο που από την μακροσκοπική εξέταση που έγινε στο σημείο, είχαν εντοπιστεί, αρχικά, δώδεκα τραύματα.

Σύμφωνα με τον έμπειρο ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας, Νικόλαο Κιφνίδη, το θύμα έφερε συνολικά 13 τραύματα από μαχαίρι οικιακής χρήσης, δέκα εκ των οποίων στο αριστερό ημιθωράκιο, από τα οποία προκλήθηκε τρώση αριστερού πνεύμονα και τρώση υποκλείδιου αρτηρίας.

Δείτε επίσης: Αλεξανδρούπολη: Αμετανόητος ο 81χρονος – «Ηθελε να με κλείσει στο τρελάδικο, θόλωσα και την σκότωσα»

Τα συγκεκριμένα χτυπήματα από το μαχαίρι είναι τα πρώτα που κατάφερε ο δράστης στη σύζυγό του, με τα τελευταία τρία τραύματα να τα προκαλεί στο θύμα όταν κάρφωσε το μαχαίρι τρεις φορές στην αριστερή πλευρά του λαιμού της με αποτέλεσμα να της κόψει την αρτηρία – καρωτίδα.

Ο κ. Κιφνίδη εξηγεί στο protothema.gr, ότι όλα τα τραύματα που εντοπίστηκαν στη σορό της γυναίκας ήταν από το μαχαίρι οικιακής χρήσης, ενώ δίπλα της βρέθηκε και το ακονιστήρι που χρησιμοποίησε ο δράστης πριν την «σφάξει» με το αιχμηρό αντικείμενο. Το συγκεκριμένο εργαλείο έμοιαζε με κατσαβίδι για αυτόν τον λόγο αρχικά είχε αναφερθεί ότι ο δράστης της επιτέθηκε με κατσαβίδι, κάτι το οποίο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι δεν ίσχυε.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Απάτη με "αχυρανθρώπους" σε κομμωτήρια και γυμναστήρια - Ζημία 1,4 εκατομμύρια ευρώ

Η επίθεση στην 73χρονη ξεκίνησε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον δράστη σύζυγό της, ενώ τα τελευταία τρία χτυπήματα στον λαιμό φαίνεται ότι τα κατάφερε όταν η γυναίκα γύρισε το πρόσωπό της προς το ψυγείο που βρίσκεται στην κουζίνα. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος και ως αιτία καταγράφεται η εσωτερική και η εξωτερική αιμορραγία. Ενδεικτικό της βαρβαρότητας του εγκλήματος είναι ότι το θύμα έχασε περίπου τρία λίτρα αίματος από το σώμα της.

Υπενθυμίζεται ότι, αμέσως μετά το φονικό, ο 81χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και φώναξε «σκότωσα τη γυναίκα μου» ενώ κατανάλωσε χλωρίνη πιθανότητα, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: protothema.gr