Αλεξανδρούπολη: Επεισόδια σε παραλία μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

κρατούμενος γυναίκα δολοφονία Ηλεία Θεσσαλονίκη Τσαΐρια Αθήνα Σέρρες Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη αστυνομικός Βούλα Θεσσαλονίκη Κατερίνη αστυνομία τροχαίο, Λέσβο, Σέρρες, Χαλκιδική διαδικτυακές απάτες βιτριόλι email Κιλκίς Βίλια Καβάλα Γλυκά Νερά

Πληροφορίες κάνουν λόγο για οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Σοβαρά επεισόδια, μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, έγιναν στην παραλία του ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη.

Από τα επεισόδια, μάλιστα, προέκυψαν σοβαροί τραυματισμοί αλλά και 9 συλλήψεις!

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, οπαδοί της μιας ομάδας ενώ έπαιζαν μπιτς βόλεϊ, μετά από λεκτικές αψιμαχίες δέχθηκαν επίθεση από τους άλλους με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Ακολούθησαν “μάχες” σώμα με σώμα, ο υπόλοιπος κόσμος παρακολουθούσε έντρομος και ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο προκειμένου να επιβάλλει την τάξη.

Υπήρξαν τραυματισμοί, κάποιοι σοβαροί στο κεφάλι και δυο από τους τραυματίες χρειάστηκε μάλιστα να παραμείνουν για νοσηλεία στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο (ΚΙΧΝΕ) της Αλεξανδρούπολης, αφού υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία.

Άλλοι δύο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τους τοποθετήθηκαν κυρίως ράμματα στα… ανοιγμένα κεφάλια, αποχώρησαν από το Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί να ταυτοποιήσουν συνολικά 9 οπαδούς, οι οποίοι φέρονται να έχουν πάρει μέρος στις συμπλοκές.

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο... άγνοιας από τους αστυνομικούς - «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει»

Οι 6 είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και οι 3 της ΑΕΚ, ενώ έγινε και έρευνα στους τοπικούς συνδέσμους οπαδών των συγκεκριμένων ομάδων που υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς όμως να βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία.

Οι 2 από τους συλληφθέντες είναι από την Ορεστιάδα και οι άλλοι 7 από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης,

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης οι 9 συλληφθέντες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για ταυτοποίηση και άλλων που πιθανόν να συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *