Αλέξης Γεωργούλης: Τι έλεγε πέρυσι για το ελληνικό metoo (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλέξης Γεωργούλης

Αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για δήθεν σχέσεις του

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει η εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” ένα κομμάτι που δεν είχε προβληθεί, από μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ευρωβουλευτής στις 30/10/2022 είχε μιλήσει για τις προσωπικές του σχέσεις αλλά και για το ελληνικό metoo.

Διευκρινίζεται πως στην τότε συνέντευξη αυτό το κομμάτι είχε αφαιρεθεί και σήμερα έρχεται στο φως για πρώτη φορά, όσα δήλωνε στην εκπομπή για τις γυναίκες που τού «χρεώνουν», τα «χτυπήματα» από δημοσιογράφους αλλά και για το METOO.

Πως αντιδρούσε στα δημοσιεύματα για δήθεν σχέσεις του;

«Στην αρχή ήθελα συνέχεια να πω να σταματήσουν, κάποια στιγμή επιχείρησα να μιλήσω με δημοσιογράφο που υπέγραφε το κείμενο. Πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι αυτό που θέλουν είναι «πιπέρι», «φωτιά», «λάδι », ώστε να δημιουργείται φασαρία», είχε πει ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Σε lifestyle πράγματα, όταν σου τα χρεώνουν, σου χτυπάνε λίγο τον χαρακτήρα. Τώρα που είναι στο πολιτικό πεδίο, όταν έρχονται και σου στέλνουν βέλη είτε γιατί δε σε γουστάρουν, ή να είσαι απέναντι και σου αμαυρώνουν αυτό που θες να κάνεις, ευνομία κακό για το σύνολο», συμπλήρωσε.

«Οι δημοσιογράφοι θα έρεπε να το σκέφτονται 2-3 φορές πριν βγάλουν ένα σχόλιο, ή πριν «χτυπήσουν» έναν άνθρωποι που πάει να κάνει κάτι για το σύνολο», επεσήμανε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής.

Μπήκε για να μείνει στην πολιτική ο Αλέξης Γεωργούλης;

«Δεν θέλω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός, αλλά θέλω να γίνω από φύση προσφορά στο σύνολο. Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν είναι για χόρταση».

Για το ελληνικό METOO

«Ταράχτηκα πάρα πολύ γιατί όταν βλέπεις κάτι που είναι λαμπερό, μία παράσταση κάτι, δεν μπορείς να δεις τι υπάρχει από πίσω, τι κόπος, αλλά και τι «σαπίλα» υπάρχει από πίσω. Ο ισχυρότερος επιβάλλεται με σεξουαλικό τρόπο στον ασθενέστερο και αυτό πρέπει να το δούμε, να κλειδώσουμε τον πυρήνα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.