Ανατροπή στην Καβάλα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 68χρονης

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου που εντοπίστηκε νεκρή στο χωριό Ποδοχώρι στην Καβάλα.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, θεωρήθηκε ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, λόγω των πολλαπλών εσωτερικών κακώσεων που έφερε στο σώμα της.

Δείτε επίσης: Καβάλα: Τι έδειξε η νέα αυτοψία του ιατροδικαστή για την άγρια δολοφονία της 68χρονης

Ωστόσο, μετά την δεύτερη αυτοψία που πραγματοποίησε σήμερα ο ιατροδικαστής στο ποιμνιοστάσιο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη, προκύπτουν νέα στοιχεία, που ενδεχομένως φέρουν και την απόλυτη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ThessToday.gr, οι αρχές εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο ο θάνατος της κτηνοτρόφου να προήλθε τελικά από φονικά χτυπήματα κριαριού και όχι ανθρώπου.

Ένα νέο στοιχείο φαίνεται πως ανατρέπει καταλυτικά την υπόθεση, δεδομένου ότι από το απόγευμα της Παρασκευής -οπότε έχασε τη ζωή της η 68χρονη- μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει προσαχθεί κανένα άτομο το οποίο θεωρείται ύποπτο για το -μέχρι πρότινος- σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με έγκυρες και καλά ενημερωμένες πηγές του της ιστοσελίδας, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής στη δεύτερη αυτοψία που διενήργησε στο ποιμνιοστάσιο της 68χρονης, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κριαριού -ιδιοκτησίας της γυναίκας- άνω των 70 κιλών που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα, στο παρελθόν το κριάρι είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του.

Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας, καθώς και του κριαριού, αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της (επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών) εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν τα χτυπήματα τα προκάλεσε το ζώο. Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, την Τρίτη θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια του θύματος, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και εάν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις ληστείας και σωματικών βλαβών σε βάρος ανηλίκων

Πάντως οι αρμόδιες πηγές επεσήμαναν χαρακτηριστικά ότι η άτυχη γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, παρά μόνο μικροεγκεφαλικές ερεθίσεις που προήλθαν από την πτώση της στο έδαφος. Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι από την θωρακική της κοιλότητα έχασε 1,7 λίτρα αίματος, απόρροια της εσωτερικής αιμορραγίας από τα τρία – τέσσερα χτυπήματα που φανερώθηκαν μετά τη νεκροτομή του Σαββάτου.

Οι ελληνικές αρχές συνεχίζουν να διενεργούν έρευνες για το περιστατικό, που έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια και τους συγχωριανούς της άτυχης 68χρονης.

Πηγή: enikos.gr