Ανδρας της ΕΛΑΣ διαλύει ανθοδέσμη που άφησε πολίτης στη μνήμη του Γρηγορόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντύπωση προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με έναν αστυνομικό να μαζεύει αρχικά από το έδαφος μία ανθοδέσμη.

Στο βίντεο, φαίνεται ένας άνδρας της ΕΛΑΣ να διαλύει ανθοδέσμη που άφησε πολίτης στη μνήμη του ανηλίκου.

Η στιγμή διαδραματίστηκε στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια της Αθήνας, με τον αστυνομικό να κάνει φίλο και… φτερό την ανθοδέσμη, χτυπώντας την αρχικά πάνω σε ένα συνάδελφό του και και πετώντας στη συνέχεια στο έδαφος εκ νέου.

Μπορείτε να δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω video:

https://twitter.com/radiofragmata/status/1335533180909195266?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1335533180909195266%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fkoinonia%2Faseveia-elas-dielyse-anthodesmiafise-politis-sti-mnimi-grigoropoyloy.9072381.html

Ανδρες των ΜΑΤ εισέβαλλαν σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια και έριξαν κρότου λάμψης στο εσωτερικό

Ενταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, ομάδα ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλε σε πολυκατοικία στην οδό Τσαμαδού στα Εξάρχεια και έκανε ρίψη κρότου λάμψης εντός του κτιρίου.

Ενταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στην περιοχή των Εξαρχείων, όταν ομάδα ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλε σε πολυκατοικία στην οδό Τσαμαδού και έκανε ρίψη κρότου λάμψης εντός του κτιρίου. Παράλληλα, προχώρησε και σε προσαγωγές.

Δείτε το βίντεο:

Ενταση και συλλήψεις στην Αθήνα – Κλειστοί σταθμοί του ΜΕΤΡΟ

Πέρα από τη Θεσσαλονίκη, ένταση δημιουργήθηκε και σε υπόλοιπες περιοχές στην Ελλάδα στη «μαύρη» επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Φρούριο θυμίζει το κέντρο της Αθήνας για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ το σημείο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη είναι αποκλεισμένο και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο σημείο σε κανέναν.

Μαζικές προσαγωγές έγιναν σε μέλη του ΚΚΕ-μλ που απομονώθηκαν επί της οδού Γραβιάς στα Εξάρχεια. Παράλληλα, στην οδό Ναυαρίνου, συγκεντρώθηκαν 30 μέλη του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, με σημαίες, μάσκες και αποστάσεις μεταξύ τους. Η Αστυνομία έκλεισε τις διόδους επί της Τρικούπη και της Μαυρομιχάλη, ώστε να μην τους επιτρέψει να φύγουν, ενώ προχώρησε στην προσαγωγή μελών, ενώ προσαγωγές έγιναν και στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν τον δικηγόρο και μέλος του ΔΣΑ, Θανάση Καμπαγιάννη, που ζήτησε να μην παραβιαστούν τα υγειονομικά μέτρα κατά τη διάρκεια των προσαγωγών. “Είμαι εδώ με θεσμική ιδιότητα και το ξέρετε και παρότι σας συστήθηκα ως δικηγόρος εσείς με προσάγετε” είπε ο ίδιος κατά την προσαγωγή του.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος Κωστής Παπαδάκης, είπε πως κατέβηκε στο κέντρο μόνος του για να αφήσει ένα λουλούδι, αλλά δεν τον άφησαν.

Ο κ. Παπαδάκης βρισκόταν μαζί με όσους προσήχθησαν από το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα στην οδό Ναυαρίνου. Ο Κωστής Παπαδάκης προσήχθη και εκείνος.

Κλειστοί σταθμοί μετρό και ΗΣΑΠ

Σε ισχύ βρίσκεται από τις 5 το πρωί σήμερα η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων.

Παράλληλα, από το πρωί και σταδιακά έχουν κλείσει πολλοί σταθμοί του μετρό (Αττική, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Βικτώρια, Σεπόλια, Πανόρμου, Αμπελόκηποι, Συγγρού-Φιξ, Ν. Κόσμος, Δάφνη, Αιγάλεω, Ελαιώνας, Κεραμεικός, Μεταξουργείο), αλλά και του ΗΣΑΠ (Κάτω Πατήσια, Αγ. Νικόλαος, Θησείο, Πετράλωνα και Καλλιθέα).

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Απείλησαν 48χρονο με πιστόλι και χειροβομβίδα για να τους δώσει 50000 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *