Ανεμοστρόβιλος σάρωσε θερμοκήπια και ελιές – Προκάλεσε διακοπές ρεύματος (ΦΩΤΟ)

Ζημιές σε θερμοκήπια στα Φαλάσαρνα Κισσάμου στα Χανιά προκάλεσε σήμερα (25/11) το πρωί ανεμοστρόβιλος που χτύπησε την περιοχή.

Από την ένταση των ανέμων ξηλώθηκαν οι πλαστικές οροφές θερμοκηπίων, ενώ ζημιές προκλήθηκαν στο εσωτερικό και στις υποστυλώσεις δύο ακόμα θερμοκηπίων στην περιοχή «Αγία Παρασκευή», καθώς και στην οροφή καταστήματος εστίασης στην περιοχή Φαλασάρνων που αυτή την περίοδο είναι κλειστό.

Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν επίσης ζημιές σε ελαιόδεντρα, καθώς και σε δύο σημεία του δικτύου ηλεκτροδότησης, ενώ παρασύρθηκαν και κάδοι απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στην περιοχή των Φαλασάρνων και του Ελαφονησίου, κατατστράφηκαν 12 στρέμματα με θερμοκήπια, ενώ στην Γραμβούσα μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στις ελαιοκαλλιέργειες.

Διαβάστε επίσης  Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Ερχονται έντονα καιρικά φαινόμενα

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ιωάννης Παπαδάκης, ο ανεμοστρόβιλος στο πέρασμά του κατέστρεψε θερμοκήπια, ελιές και προκάλεσε ζημιές σε μαγαζιά. Μάλιστα, η περιοχή έμεινε ακόμα και χωρίς ρεύμα.

«Τρομερές καταστροφές στα Φαλάσαρνα πριν από λίγη ώρα όταν πέρασε ανεμοστρόβιλος και κατέστρεψε τα πάντα μαγαζιά θερμοκήπια και ελιές η περιοχή δεν έχει ρεύμα» έγραψε στην ανάρτησή του.

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου