Αγγλίδα τουρίστρια κατήγγειλε ασέλγεια μέσα σε ταξί στη Ρόδο

ηθοποιός ταξί κορονοϊός

Συγκλονίζει η περιγραφή της

Νέα καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος νεαρής κοπέλας στη Ρόδο είδε το “φως” της δημοσιότητας.

Η Αγγλίδα τουρίστρια περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε μέσα στο ταξί που είχε πάρει, για να γυρίσει στο ξενοδοχείο της, έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση.

Η τουρίστρια μπήκε σε ταξί μαζί με έναν άγνωστό της άνδρα που είχε γνωρίσει σε ένα μπαρ στη Λίνδο της Ρόδου. Η 22χρονη κατήγγειλε ότι ασέλγησε σε βάρος της παρά την θέλησή της ενώ βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοκρατικής Ρόδου η νεαρή αλλοδαπή λίγο μετά τη 1.30΄ τα ξημερώματα της Τετάρτης, πήρε ταξί και κατά την διαδρομή από την Λίνδο προς το ξενοδοχείο ELIA στους Πεύκους άγνωστος δράστης, με τον οποίο προηγουμένως η παθούσα ήταν σε κοινή παρέα σε μπαρ στην Λίνδο και ο οποίος ήταν συνεπιβάτης στο ταξί και καθόταν δίπλα της στο πίσω κάθισμα κατά την διάρκεια της διαδρομής έβαλε το χέρι του στο εσωτερικό του σόρτς που φορούσε και με τα δάκτυλα του την θώπευσε στα γενετικά όργανα.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελία Ρόδου που παρήγγειλε να εξεταστεί η τουρίστρια από ιατροδικαστή. Στο μεταξύ, αναζητούν τον οδηγό του ταξί για να του πάρουν κατάθεση.

Τέλος, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 22χρονης.